Trenuje ktoś w tym klubie bo chciałem się zapisać i poznać opinie innych ludzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- siłownia w CZSR ul Małachowskiego
- VacuClub ul.Milionowa55/róg Rydza Śmigłego
- Siłownia - ul.Jaracza/Kopcińskiego
- siłownia Poznań nie daleko ul. Drzymały [niedaleko ul. Nad Wierzbakiem]
- Sklepy w Łodzi z odżywkami - SKLEP SFD ul. Gdańska 126/128
- Opinie na temat treningow boksu przy ul. PStrowskiego w Warszawie???
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja trenuje tam. Dopiero co po remoncie sciany pomalowane, sprzęt dobry. Prysznice darmo :) Cena 55zł za 12 wejsc w miesiacu - polecam
...
Napisał(a)
pusto. klimat - siłownia zadbana i czysta klimat spoko , kazdy reke poda.
...
Napisał(a)
Też chodzę do tej siłowni. Bardzo fajna siłka, odnowiona i zadbana. Ceny bardzo konkurencyjne 55zł za karnet 12 wejść. Sprzęt O.K. wszystko da sie zrobić. Natryski, szatnia wszystko co potrzeba. Dla kobitek jest też fitness. Naprawdę spoko. Polecam.
...
Napisał(a)
Ja chodzę tam na fitness, uważam, że super sprawa za malusie pieniądze. Poza tym duży wybór ćwiczeń, step, piłki, gumy, ABS, TBC, pilates, yoga ...każdy znajdzie coś dla siebie. Na siłkę jeszcze nie dotarłam, ale widziałam co i jak i POLECAM
...
Napisał(a)
Podbiję, bo post stary, może coś się zmieniło od tamtej pory? Jak z ilością ludzi? wieczorami jest w miarę luźno?
pozdr
pozdr
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!