Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
18
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
669
Siema....Mam pytanie odnsnie Hormonu wzrostu... Jakie dawki brac dziennie i jak dlugi cykl zastosowac...Planuje kupic 100 IU moze nawet 200 jesli bedzie taka potzreba...Najwazniejsze dla mnie jest to zeby zminimalizowac skutki uboczne, jesli sa jakies znaczace...a jesli chodzi o mase to najlepiej zeby byla jak najwieksza przy mozliwie jak najmniejszych skutkach ubocznych....
Moj staz na silce to jakies 8 lat, waga 90 kilo, wzrost 173cm...nie stosowalem nigdy zadnych sterydow ani prohormonow...
Prosilbym o porady ludzi ktorzy stosowali HGH i maja jakies pojecie o tym....
Szacuny
33
Napisanych postów
5394
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
70736
czy trzeba miec jakies staz z koskem zeby sie zlapac za hgh??
koorwa jak niewiecie jak to stosowac to nie jedzcie po kims kto chce
ogarnijcie sie...jak was czytam to az mnie w pietach dziubie
Szacuny
12
Napisanych postów
1592
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10551
Ksiedzu GH to nie zabawka.
Nie zgrywaj cwaniaka , jak nie brał nawet jakiegokolwiek koksu to po**** mu od razu GH?
Przemyslales to?
Pewnie jestes jednym z tych co wciskają towar kazdemu co popadnie i mowia zeby brac tak aby jak najwiecejzarobic...jak Ciebie ***ie jego zdrowie to sam mu rozpisz ,wylap bana itp a nie zaczynasz pisac ze Cie piety bolą.
Jak sobie zrobi krzywde to powie ze na forum mu tak napisali...
bezmózg...
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Szacuny
11
Napisanych postów
3165
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
18818
a ja powtarzam ze na samym GH masy nie zrobi..potrzebna jest insa...ale na tym etapie trzeba znać dobrze swój organizm i mieć naprawde dużą wiedze , której Ty niestety nie masz...nie lepiej pojechać standardowo...przy okazji poznałbyś reakcje organizmu na różne bodźce...
Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo