Panowie hormon 10mln - 100 iu - kupiony już rozrobiony, przebywał ok 10h w lodówce wyłączonej z prądu, partnerka w niej sprzątała i zapomniała później włączyć do prądu, myślicie że jest sens jeszcze kłuć czy raczej do wyrzutu?
Pozdrawiam !
Ilość wyświetleń tematu: 335158
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
lordknagaa ten z ameryki mowil, ze ten top kolcz z polski mu mowil, ze tam ledwo 3iu siedzi![]()
prz1993A Ty widzę niezmiennie wyznajesz zasadę kto większy ten ma racjęI ja sobie nie przypominam żebyś przedstawiał jakieś badania, wypisałeś środki i obok suche cyfry.
Uriel_lordknagaa ten z ameryki mowil, ze ten top kolcz z polski mu mowil, ze tam ledwo 3iu siedzi![]()
Ale wy w Polsce potraficie przekręcać słowa i dop*****lać innym To takie PolskieSłuchaj kolego,bo czuje ze piszesz o mnie Wtrąciłem się jakiś czas temu do tematu, w którym wydajecie jako ludzie z forum opinie na temat środków i firm Wypowiedziałem się tam bo jak juz pisałem wcześniej byłem w Polsce i sam chciałem zrobić zapas dokładnie anapolonu Jakąś osoba napisała że taka czy taka firma nie działa Ja napisałem że nie spotkałem się z towarem który na mnie nie działał i ze chyba za bardzo jako ludzie przykładacie uwagę że coś źle nie poświęcając się diecie treningu czy innych czynnikach Zapytałem znajomych z Polski jak to jest w kraju i dostałem odpowiedź ze nie zawsze kolorowo przedstawiłem ich opinie Marcina Zielińskiego i jego kolegi (imienia nie pamietam) jak pewnie pamiętasz podałem tam kilka badań dostępnych na stronie kulturalne suplementy czy jakoś tak (nie pamietam) i kierowałem się opinia chłopaków Nigdy na firmę androchem nie narzekałem wręcz przeciwnie pisałem ze tez stosowałem ich środki jak byłem wcześniej w Polsce Więc Słuchaj Polski kolego nie ja robię badania nie ja jestem od uwiarygodniania tego czy są prawdziwe czy nie i nie ja za nie odpowiadam masz je w internecie ogólnie dostępne przecież a osoby które coś mi przekazują o firmie są dla mnie osobami wiarygodnymi i nie miał bym powodu aby im nie wierzyć Po za tym jak pisałem wcześniej ani firmy A ani B ani C nie oczernilem Wyraziłem opinie innych i opinie z badań To złe TAK
Do wglądu pierwsze lepsze zdjęcie tego polskiego kolcza jak ty go nazwałeś kolego (w srodku) i przestańcie z tą swoją czepialstwem i nauczcie się czytać ze zrozumieniem co napisałem
![]()
A dodam jeszcze że firma Androchem jest od wielu lat bardzo dobra firma I miała wpadki jak i inne firmy TAK i jeśli już piszesz kolego o GH Androchemu to akurat Wypowiedziałem się z opini o innej partii a jak widać na zdjęciu to już zupełnie inny środek gotowy do wbicia
Zmieniony przez - Uriel_ w dniu 2024-06-05 08:31:29
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
Nasz sklep
Mega promocja