Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

HGH -temat ogólny

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 335158

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 347 dni Na forum 346 dni Przeczytanych tematów 18
Witam,
Panowie hormon 10mln - 100 iu - kupiony już rozrobiony, przebywał ok 10h w lodówce wyłączonej z prądu, partnerka w niej sprzątała i zapomniała później włączyć do prądu, myślicie że jest sens jeszcze kłuć czy raczej do wyrzutu?
Pozdrawiam !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9160 Napisanych postów 83466 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705710
Bez przesady , normalnie wbijaj
1

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378355 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711692
Jw na spokojnie bij będzie działać
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378355 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711692
badanie hgh płyn

2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6652 Napisanych postów 16749 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399326
a ten z ameryki mowil, ze ten top kolcz z polski mu mowil, ze tam ledwo 3iu siedzi
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 415 Napisanych postów 142 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2391
lordknaga
a ten z ameryki mowil, ze ten top kolcz z polski mu mowil, ze tam ledwo 3iu siedzi

Ale wy w Polsce potraficie przekręcać słowa i dop*****lać innym To takie Polskie Słuchaj kolego,bo czuje ze piszesz o mnie Wtrąciłem się jakiś czas temu do tematu, w którym wydajecie jako ludzie z forum opinie na temat środków i firm Wypowiedziałem się tam bo jak juz pisałem wcześniej byłem w Polsce i sam chciałem zrobić zapas dokładnie anapolonu Jakąś osoba napisała że taka czy taka firma nie działa Ja napisałem że nie spotkałem się z towarem który na mnie nie działał i ze chyba za bardzo jako ludzie przykładacie uwagę że coś źle nie poświęcając się diecie treningu czy innych czynnikach Zapytałem znajomych z Polski jak to jest w kraju i dostałem odpowiedź ze nie zawsze kolorowo przedstawiłem ich opinie Marcina Zielińskiego i jego kolegi (imienia nie pamietam) jak pewnie pamiętasz podałem tam kilka badań dostępnych na stronie kulturalne suplementy czy jakoś tak (nie pamietam) i kierowałem się opinia chłopaków Nigdy na firmę androchem nie narzekałem wręcz przeciwnie pisałem ze tez stosowałem ich środki jak byłem wcześniej w Polsce Więc Słuchaj Polski kolego nie ja robię badania nie ja jestem od uwiarygodniania tego czy są prawdziwe czy nie i nie ja za nie odpowiadam masz je w internecie ogólnie dostępne przecież a osoby które coś mi przekazują o firmie są dla mnie osobami wiarygodnymi i nie miał bym powodu aby im nie wierzyć Po za tym jak pisałem wcześniej ani firmy A ani B ani C nie oczernilem Wyraziłem opinie innych i opinie z badań To złe TAK

Do wglądu pierwsze lepsze zdjęcie tego polskiego kolcza jak ty go nazwałeś kolego (w srodku) i przestańcie z tą swoją czepialstwem i nauczcie się czytać ze zrozumieniem co napisałem

A dodam jeszcze że firma Androchem jest od wielu lat bardzo dobra firma I miała wpadki jak i inne firmy TAK i jeśli już piszesz kolego o GH Androchemu to akurat Wypowiedziałem się z opini o innej partii a jak widać na zdjęciu to już zupełnie inny środek gotowy do wbicia

Zmieniony przez - Uriel_ w dniu 2024-06-05 08:31:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885555
A Ty widzę niezmiennie wyznajesz zasadę kto większy ten ma rację I ja sobie nie przypominam żebyś przedstawiał jakieś badania, wypisałeś środki i obok suche cyfry.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 415 Napisanych postów 142 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2391
prz1993
A Ty widzę niezmiennie wyznajesz zasadę kto większy ten ma rację I ja sobie nie przypominam żebyś przedstawiał jakieś badania, wypisałeś środki i obok suche cyfry.

Nigdzie i nigdy tu nie napisałem że ten kto większy ma rację Więc nie wiem skąd wzięłaś te słowa (wymyśliłeś sobie je) Wiesz co nie znam cie i nie mam pojęcia jak wyglądasz ile ćwiczysz i co osiafboles w sporcie O ile takie osiągnięcia masz bo nie wiem Jedno wiem Takie osoby jak Marcin Zieliński który ma na koncie 2-gie miejsce na Arnold Clasic czy startował na Olimpi chyba jednak może być autorytetem wielu i z tego co wiem ma wielu podopiecznych którzy może i ciebie biją w osiągach na głowę Pisze może bo nie wiem Do małych nie należy czy ma rację bo duży TAK ma rację bo nie tylko gada i udaje wielkiego sportowca czy znawcę ale im jest Kolejna osoba Adam Rebis czy jest mały nie jest duży czy ma wiedzę bo jest duży TAK ma i z tego co wiem prowadzi znanych ludzi nie tylko w Polsce ale i po za TAK więc widzisz kolego Wielkość ma znaczenie Wielkość jaj również Nie wiem ile ty jesteś w dopingu I na jakim ale ja od ponad 25lat czy jestem duży i mam rację TAK Mam rację bo żeby wyglądać tak ja ja trzeba posiadać wiedzę A jeśli jesteś zdania że nie mam racji to powiedz dla czego wasza Polska scena to 80% maluszku a 20% wygląda dobrze skoro macie taka ogromną wiedzę Jak ja robiłem finaplix dla chłopaków że sceny Polskiej i najważniejszych na SFD to ty biegałeś za piłka jeszcze Jak ja pisałem posty o insulinie to Piotr Głóchowski ściągał te rozpiski że stanów Przepraszam To Paweł Fileborn im ściągał Czy kłamie NIE wystarczy odwiedzić mój profil stary Uriel zobaczyć ile tam było negatywnych komentarzy pod moimi postami czy miałem rację czy pisałem tam kłamstwa? Wtedy według wielu tak teraz macie to czarno na białym że pisałem prawdę bo sami stosujecie wiele tych metod Nie wiesz o mnie nic tak jak i twój kolega wyżej dla tego odpuścicie sobie tą dziecinada i przestańcie się czepiać Słów których nie rozumiecie

Tak wpisałem suche cyferki podparte nazwiskami i napisałem o kogo chodzi a wy się tak czepiacie jak byście się czegoś bali Tylko nie wiem czego hmm.. Napisze całkiem serio boicie się że wrócił ktoś z ogromną wiedzą że sportmi nazwiskami i złapie was na tym jak piszecie kłamstwa albo potwierdzi czymś że wasza wiedzą jest strasznie ogrsniczona i potracicie klientów swoich Hmm.. może to o to chodzi bo widzę że 2 czy 3 osoby z SFD robią jakąś nagonkę na gościa że stanów (mnie) jak by chcieli udowodnić swoją rację no ale nie macie racji JA = 1.5 szerokości lodówki JA = prawda

Budowałem to forum z wieloma z was i ten kto mnie zna czy pamięta może potwierdzić że już w tamtych latach moja wiedza była czymś o co forum prosiło i byłem bardzo szanowana tu osoba I nie odbieraj tego jako chwalenie się moja osoba Po prostu uświadamiam cie że nie mam powodów tu pisać kłamstw a tobie chyba chodzi o to żeby twoje nie wyszły na jaw Ale jak chcesz mogę zainteresować się twoja osoba w Sobotę 8 czerwca jestem w Polsce popytam o ciebie o twoje kontakty i żebym nie udowodnił Ci przypadkiem że twoimntrenerem jest osoba która ja prowadzę bądź osoba która ma do mnie spory szacunek
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885555
Ale czemu Ty zawsze zaczynasz gadać o czymś, o czym ja zupełnie nie mówię? Przecież ja nigdy nigdzie nie odebrałem Ci wiedzy. I spoko, dla Twoich kolegów mogę być nikim, chcesz to sobie pytaj. Tylko co to wszystko ma w temacie wyników, na które nie ma żadnego poparcia?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6652 Napisanych postów 16749 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399326
Uriel_
lordknaga

Ale wy w Polsce potraficie przekręcać słowa i dop*****lać innym To takie Polskie Słuchaj kolego,bo czuje ze piszesz o mnie Wtrąciłem się jakiś czas temu do tematu, w którym wydajecie jako ludzie z forum opinie na temat środków i firm Wypowiedziałem się tam bo jak juz pisałem wcześniej byłem w Polsce i sam chciałem zrobić zapas dokładnie anapolonu Jakąś osoba napisała że taka czy taka firma nie działa Ja napisałem że nie spotkałem się z towarem który na mnie nie działał i ze chyba za bardzo jako ludzie przykładacie uwagę że coś źle nie poświęcając się diecie treningu czy innych czynnikach Zapytałem znajomych z Polski jak to jest w kraju i dostałem odpowiedź ze nie zawsze kolorowo przedstawiłem ich opinie Marcina Zielińskiego i jego kolegi (imienia nie pamietam) jak pewnie pamiętasz podałem tam kilka badań dostępnych na stronie kulturalne suplementy czy jakoś tak (nie pamietam) i kierowałem się opinia chłopaków Nigdy na firmę androchem nie narzekałem wręcz przeciwnie pisałem ze tez stosowałem ich środki jak byłem wcześniej w Polsce Więc Słuchaj Polski kolego nie ja robię badania nie ja jestem od uwiarygodniania tego czy są prawdziwe czy nie i nie ja za nie odpowiadam masz je w internecie ogólnie dostępne przecież a osoby które coś mi przekazują o firmie są dla mnie osobami wiarygodnymi i nie miał bym powodu aby im nie wierzyć Po za tym jak pisałem wcześniej ani firmy A ani B ani C nie oczernilem Wyraziłem opinie innych i opinie z badań To złe TAK

Do wglądu pierwsze lepsze zdjęcie tego polskiego kolcza jak ty go nazwałeś kolego (w srodku) i przestańcie z tą swoją czepialstwem i nauczcie się czytać ze zrozumieniem co napisałem

A dodam jeszcze że firma Androchem jest od wielu lat bardzo dobra firma I miała wpadki jak i inne firmy TAK i jeśli już piszesz kolego o GH Androchemu to akurat Wypowiedziałem się z opini o innej partii a jak widać na zdjęciu to już zupełnie inny środek gotowy do wbicia

Zmieniony przez - Uriel_ w dniu 2024-06-05 08:31:29

Ok kolego, tylko ty piszesz do mnie "wy tam w polsce" a ja tam z tego co wiem, nie mieszkam dluzej niz ty, tylko siedze na pl forum, tak jak ty i niczego nie pimpuje a takie opinie jak twoje nt. Labu mam tam gdzie opinie tego twojego ziombla topcoacha, bo jak on cos mowi, to tak musi byc? Czyli nie pisales, ze w andro siedzi duzo mniej niz ma siedziec?

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Enant solo

Następny temat

Estrogen mega

Spalanie
Polecane artykuły