Witam . Ostatnio powróciłem do swojego biegania 6km , robie to w czasie 24 min prawie zawsze Ostatnio strasznie dużo naczytałem się o treningu interwałowym no i mój pierwszy raz wygladal tak :wychodzie na bierznię i pewny siebie myśle , oni radzili 5 interwalów na poczatrek, a ja jako ze cwicze zrobie 10 , jak sie okazało nie dałem rady zrobiłem 7 interwalów 13 s sprintu / 30 s truchtu . Czułem sie strasznie oslabiony , we łbie az sie kołowało , ale po jakichs 8h czułem sie niespelniony i postanowilem pobiec moja tradycyjna trasą 6 km. Nogi były przemeczone , ale nie wplynelo to engatywnie na czas biegu , bieglo sie nawet przyjemniej - oddech był lepszy .
1 Pytanie konkretnie brzmi czy mogę łączyć
Hiit + bieganie 6km ? Jezeli tak to w jaki sposób mam to robic? Moge w tym samym dniu? Mój cel to głównie kondycja ,kondycja i jeszcze raz kondycja no , ale do hiit przekonalo mnie też to , że niezle mi sie brzuch zaczał formowac od kiedy to wykonuje . moja sylwetka wyglada tak jak zawsze tego pragnalem i nie chcialbym z niego rezygnowac .
2. Tak dodatkowo można wykonywac Hiit 6 dni w tygodniu? jezeli sie nie uprawia innych sportów?
3. oraz Czy moglbym laczyc Hiit + bieganie np 1.5h( tu glownie chodzi zeby wyzyc sie troche , mam strasznie duzo energi i musze sie czyms codziennie katować inaczej mój dzień czuje , że jest stracony)
EDIt: Sogi oczywiscie dla pomocnych.
Zmieniony przez - Libos w dniu 2009-07-05 19:04:21
1 Pytanie konkretnie brzmi czy mogę łączyć
Hiit + bieganie 6km ? Jezeli tak to w jaki sposób mam to robic? Moge w tym samym dniu? Mój cel to głównie kondycja ,kondycja i jeszcze raz kondycja no , ale do hiit przekonalo mnie też to , że niezle mi sie brzuch zaczał formowac od kiedy to wykonuje . moja sylwetka wyglada tak jak zawsze tego pragnalem i nie chcialbym z niego rezygnowac .
2. Tak dodatkowo można wykonywac Hiit 6 dni w tygodniu? jezeli sie nie uprawia innych sportów?
3. oraz Czy moglbym laczyc Hiit + bieganie np 1.5h( tu glownie chodzi zeby wyzyc sie troche , mam strasznie duzo energi i musze sie czyms codziennie katować inaczej mój dzień czuje , że jest stracony)
EDIt: Sogi oczywiscie dla pomocnych.

Zmieniony przez - Libos w dniu 2009-07-05 19:04:21