Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
424
napisze krótko i na temat!czy znacie jakieś pogłoskki, informacje, szczegóły odnoście stymulowania podświadomości w celach rozwojowyc(masa oczywiście)? przeciez oglądałem juz kilka filmów o hipnozie i wiem jakie cuda potrafi ludzki organizm!!!niewyopbrażalne!!!jak to miałobysie do zastosowania w wkulturystyce, wierze głeboko że napewno miało by niemałe pozytywne skutki!próbowałjuż to ktoś kiedyś.prosze o nienabijanie sie z tego tematu, to dla mnie b.ważne
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
hipnoza w kulturystyce kończy się na koncentrowniu się na treningach, na ich jakości a co za tym idzie na odczuwaniu w ak najwiekszym stopniu pracy mięśni co prowadzi do "wyrobienia" połączeń nerwowych między ukł. nerw a mięśniami, co z kolei przyczynia sie do angażowania coraz to większej liczby włókien mięśniowych do pracy podczas ćwiczeń, co z kolei przy zapewnionej diecie i odżywkach prowadzi do ich wzrostu/stosownie do celu/- to byłoby w skrócuie chyba na tyle tej "hipnozy" w tym sporcie- a raczej koncentracji.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
1
Napisanych postów
398
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6497
Całkowicie się zgadzam z tym co napisano wyżej, a co do hipnozy wogóle to nie wierz we wszystko co zobaczysz (np. w telewizji), dla mnie hipnoza jest tak samo możliwa czy prawdziwa jak duchy, czyli wogóle. Bez urazy, bo z tego co napisałeś to chyba w to wierzysz.
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
132
Przepraszam że odświeżam temat z 2 lat, ale mam coś bardzo ważnego do powiedzenia. Hipnoza naprawde działa, sam zostałem poddany takim seansom. Widziałem obrazy, rzeczy które robiłem wiele lat temu z dużą dokładnością. Zostałem także wyleczony z pewnej choroby.
Wracając do tematu, posiadam specjalne nagrania hipnotyczne dla kulturystów, stymulujące rozwój muskulatury. Poszukuję osoby która przetłumaczyłaby na j. polski. Wtedy sami przekonacie się co potrafi podświadomość.
Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
424
bronex :) wyślesz mi te artykuly na maila? astral40 @op.pl
bez przerwy w mailu.
a co do skuteczności to w 100% w to wierze!sam stosowałem takie afirmacje przez miesiąc i miałem efekty!!! czemu nie stosuje teraz pomimo skuteczności?chyba sam wiesz jak praktykowałes podobne rzeczy