Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
243
Hmb czy kreatyna co jest lepsze. Wielu z was sie zastanawia co brac hmb czy kreatyne i po czym beda lepsze efekty. W tym temacie chciałbym wam pokazac naukowy punkt wdzenia
Co można osiągnąć stosując HMB?
Działanie HMB nie powinno być w żadnym wypadku porównywane z działaniem kreatyny, które jest bardzo szybkie i silne, lecz po kilku tygodniach słabnie.
Stosowanie HMB daje przede wszystkim gwarancję stałego i długotrwałego przyrostu masy mięśniowej, ponieważ nie dochodzi tu do uwodnienia komórek mięśniowych, a przyrost masy podyktowany jest syntezą (budowaniem) nowej tkanki mięśniowej. Stosując HMB można osiągnąć około 1 - 2 kg beztłuszczowej masy mięśniowej w przeciągu 6 tygodni przy jednoczesnej redukcji tkanki tłuszczowej. Zatem już po pół roku może nastąpić trwały przyrost od 4 - 8 kg beztłuszczowej tkanki mięśniowej.
Szacuny
6
Napisanych postów
333
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1472
hehhehehhehee
reklam nie czytaj
wrzucą g**** do puszki i napiszą że pujdzie Ci potym 10kg masy___(beztłuszczowej)
ja nie brałem nic z tego ale z tego co się naczytałem to kreatynka tylko, że ją nie można walić cały czas tylko takie cykle
a hmb nieraz walą cały rok i do żeźby i do masy
Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
243
Znalzlem to na jakiejs stronie i chyba to sa potwerdzone informacje w kazdym badz razie jezeli brac cos jedno razowo to hmb ale jak kazdy wie to na 1 opakowaniu sie nei konczy :P
Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
243
A i jeszcze odnosnie kreatyny to bralme ja z dextroza (tak jak zalecano mi) i zjadlme 300 g i nic prawie mi nie przyszło i mi sie wydaje ze kreatyne jesli sie chece miec ciagle dobry efekt to trzeba barc calosc
Ps. w ciagu cyklu drapneła mnie sraczka to moze dlatego nic nie przyszlo <lol2>
Szacuny
3
Napisanych postów
1431
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21309
Stosując HMB można osiągnąć około 1 - 2 kg beztłuszczowej masy mięśniowej w przeciągu 6 tygodni przy jednoczesnej redukcji tkanki tłuszczowej. Ale nie trzeba
Szacuny
16
Napisanych postów
4217
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
43747
z tego co odczułem na sobie to HMB zaczelo dzialać po 3 miesiacach brania 3 g dziennie. Branie HMB konczylem po 6 miechach, efekty były i nawet dobre lecz nie ma co porwnywac do kreatyny...