Szacuny
2
Napisanych postów
204
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7492
Właśnie kupiłem sobie HMB firmy BODY-LAB 180 tabletek za 120 zł. Mam zamiar brać 5g dziennie, tylko nie wiem czy mam brać na pusty żołądek czy po jedzeniu. W róznych źródłach podają inaczej. Może ktoś z was napisze jak powinno się suplementować HMB?
Szacuny
26
Napisanych postów
3338
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15112
Fakt, jedyny wyjątek jaki można zrobić, to jeszcze brać po treningu, ale generalnie po posiłkach. Jednak na noc polecam odżywkę białkową ( tylko nie serwatkę ).
Szacuny
17
Napisanych postów
4480
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32149
dokładnie...aby HMB przekształciło się z nie interesującej kulturystę formy Ca-HMB (taka jest w kapsułce) w aktywne HMB potrzebny jest sok żoładkowy...a tego jest najwięcej właśnie po posiłku. Dodatkowo pokarm osłoni błony przed parzącymi właściwościami HMB.
Pozdrawiam
Doradca w dziale suplementacja
Pozdrawiam
Wasz don Zwierz
Jeżeli moja wypowiedż Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Szacuny
2
Napisanych postów
204
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7492
Serdecznie dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie, czytałem gdzieś że HMB podnosi ciśnieni krwi może byście mogli się wypowiedzieć na ten temat czy to prawda?
Szacuny
8
Napisanych postów
2561
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
14340
po pierwsze nie podnosi cisnienia a obniza.
druga sprawa spokojnie mozna hmb stosowac na pusty zoładek(wspomniane ca hmb nie posiada własciwosci zracych)a kwasów zoładkowych jest dosc i bez tresci pokarmowej.
cała filozofia lezy w porach zazywania tego suplementu.
pozdro
bigger