Partia Ćwiczenie
Nogi Przysiady ze sztangą
Klatka Wyciskanie sztangi w leżeniu na ławce poziomej
Plecy Podciąganie sztangi w opadzie (wiosłowanie)
Barki Wyciskanie sztangi stojąc
Biceps Uginanie ramion ze sztangą łamaną stojąc
Triceps Wyciskanie francuskie sztangi leżąc
Brzuch SEWIM - maszyna na brzuch
Z uwagi na brak mniejszych obciążeń, progresja ciężaru na 3 oraz 5 treningu w każdym mini cyklu.
Pierwsze cztery treningi w cyku piętnastek oraz dziesiątek będą wykonywane w 2 seriach, dwa ostatnie 1 seria.
W cyklu piątek dwa pierwsze treningi 3 serie, dwa następne 2 serie, dwa ostatnie 1 seria.
Zmiany w ilości serii wynikają z obciążeń jakie stosuje - początkowe są zbyt małe i czuje że moje mięśnie potrzebują jeszcze.
Proszę o porady odnośnie planu jak również zmian w ilościach serii jakie zastosowałem - nie jestem pewien czy ma to prawo bytu.
Pozdrawiam,
Hato
Zmieniony przez - Hatodex88 w dniu 2014-11-19 09:22:54
Nogi Przysiady ze sztangą
Klatka Wyciskanie sztangi w leżeniu na ławce poziomej
Plecy Podciąganie sztangi w opadzie (wiosłowanie)
Barki Wyciskanie sztangi stojąc
Biceps Uginanie ramion ze sztangą łamaną stojąc
Triceps Wyciskanie francuskie sztangi leżąc
Brzuch SEWIM - maszyna na brzuch
Z uwagi na brak mniejszych obciążeń, progresja ciężaru na 3 oraz 5 treningu w każdym mini cyklu.
Pierwsze cztery treningi w cyku piętnastek oraz dziesiątek będą wykonywane w 2 seriach, dwa ostatnie 1 seria.
W cyklu piątek dwa pierwsze treningi 3 serie, dwa następne 2 serie, dwa ostatnie 1 seria.
Zmiany w ilości serii wynikają z obciążeń jakie stosuje - początkowe są zbyt małe i czuje że moje mięśnie potrzebują jeszcze.
Proszę o porady odnośnie planu jak również zmian w ilościach serii jakie zastosowałem - nie jestem pewien czy ma to prawo bytu.
Pozdrawiam,
Hato
Zmieniony przez - Hatodex88 w dniu 2014-11-19 09:22:54