...
Napisał(a)
Siema.Jesli ktos bral ten srodek prosze o jakies odpowiedzi tj. samopoczucie, efekty, dawki, dlugosc uzywania.
z gory dzieki

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Też byłbym ciekawy jak to z praktycznego punktu widzenia wygląda.
Pane moderatore, prose ne ubija tematu
To se ne da!
...
Napisał(a)
Chyba bombowiec kiedyś mówił że kiedyś brał ale nie jestem pewny.
To se ne da!
...
Napisał(a)
Strasznie siadała po tym agresja przynajmniej mi .Brałem go ok 6 tygodni po 20 mg - naprawde pieknie klepało(chodzi oczywiście o siłe)Przyrosty masy były znikome .Jeżeli ktoś ma problemy z agresją to lepiej niech sobie daruje
.

1
...
Napisał(a)
Jak to dawkowałeś ? Taka agresja na treningu jak najbardziej pożądana.
Nie doczytałem o dawkowaniu. Brałeś tylko przed treningiem ?
Zmieniony przez - pysio12345 w dniu 2008-07-31 23:56:57
Nie doczytałem o dawkowaniu. Brałeś tylko przed treningiem ?
Zmieniony przez - pysio12345 w dniu 2008-07-31 23:56:57
To se ne da!
...
Napisał(a)
pysio, agresja na treningu ok, gorzej bo agresive sie utrzymuje rowniez po treningu czyli caly czas
kolege jak juz pisalem niezle wyzylowalo, sila poszla masakrycznie, a dawkowanie IMO indywidualne zeby sobie psychiki nie roz******lic ta agresja

kolege jak juz pisalem niezle wyzylowalo, sila poszla masakrycznie, a dawkowanie IMO indywidualne zeby sobie psychiki nie roz******lic ta agresja

...
Napisał(a)
Pysio brałem 2x dziennie z rana i wieczorem jak dobrze pamietam .
ps :żeby to była tylko agresja na treningu to by byo fajnie
ps :żeby to była tylko agresja na treningu to by byo fajnie

...
Napisał(a)
jezeli chodzi o axio to kumpel strongman bral przed treningami, moc okrutna, nie masz sily, ale i tak podniesiesz sztange.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!