Szacuny
12448
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
Ogolnie im wieksze tym... lelpiej kwestia jak dlugo zamierasz trenowac w warunkach domowych... czy nie rozejrzysz sie za innymi opcjami treningu bo jak wiesz, obecnie gdzieniegdzie jeszcze pocwiczyc mozna
ja bym celowal w 2x40, bo tak jak wspomnial anubis przydadza sie one do innych cwiczen, jak chocby do treningu nog czy plecow, gdzie jednak wykorzystasz wieksze klamoty
Czy może poczekać jeszcze miesiac i na zapas kupic 2x40(chociaz to troche na wyrost) jak kasa jest, to nie czekaj, kupuj i dzialaj
Szacuny
34749
Napisanych postów
25165
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282636
Ogólnie to bitumiczne obciążenie nie nalezy do zbyt dobrych więc wolałbym mieć mniej na start a żeliwo i z czasem dokładać jakieś krazki co miesiac a co do gryfów to stanadardowo dlugi gryf 2x małe i średni ( prosty lub łamany )
mnie się podoba jak najbardziej :)
oczywiście w miarę mozliwosci fajnie jak ten sprzet bedziesz mogl poszerzyc do dodatkowe sprzety jak chocby lawka, czy wolne stojaki, ktore umozliwa wykonywnaie wyciskania, przysiadow, czy innych cwiczen, gdzie sztange trzeba chwycic nieco z innej pozycji niz podloga szczegolnie, jak bedziesz jzu podnosil nieco wieksze obciazenie, to wtedy bedzie to potrzebne
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2343
Napisanych postów
30729
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271508
a dla mnie ma trochę za mały max udżwig. Owszem, na jakiś czas wystarczy,no ale jednak ja jakbym brał to zestaw na lata,a nie na "chwilę". Oczywiście ze nawet i na takim można całe życie ćwiczyć, ale troche było by żal jakbyś musiał wymieniac gryfy na mocniejsze po jakimś czasie.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
171
Kurde, tylko mi wpadła jedna rzecz w oko 2 x gryf 45cm fi 25mm z zaciskami (max udźwig gryfu 20kg) MAX udzwig - tutaj potrzebowałbym wiecej, wiec to dyskafalifikuje ten zestaw
A co do wiekszego max obciazenia gryfu dlugiego - to musiałbym osobn kupic i obciazenie i gryfy ? bo nie widze w aukacjach a na stronie marbo ciezko mi sie odnalezc
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464620
to te gryfy chyba sa z jakiegoś tworzywa sztucznego (plastiku) i tak chcyba jest bo napisane w akcji że tem 180 cm jest stalowy a o małych nic nie napisane, więc szkoda kasy na kawałek plastiku.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Przy czym, oczekiwanie na SLIM - 38 dni roboczych, reszta 10, wg Was warto czekać 2 miesiace na mniejsze krążki ? Bądź czy warto inwestować więcej w gumowe ?