klima92 to moze powiedzialbys cos na temat mojego klubu zalezy mi zeby awansowac w tym sezonie. Moj klub FC Nierminy.
Twojemu trenerowi za niedługo zaczną spadać umiejętności trenerskie, gdyż ma fatalny ls, więc jak najszybciej radził bym Ci, zmienić go na solida z kiepskim ls (koszt koło 1 mln).
Trenujesz pomocników? W lidze masz ich dość dobrych, z tym, że trochę za starzy są już na trening. Jeżeli chcesz zarobić trochę pieniędzy, będziesz musiał sprzedać ich tak, aby nie osłabili zbytnio Twojej pomocy. Proponuje po kolei sprzedać każdego z nich i na miejsce sprzedanego, kupować juniorka (zad\solid PM, indyk\passable passing, head\alteta, przydała by się również defka i oczywiście przyzwoita kondycja). Z tym, że proponuje sprzedawać każdą gwiazdę co np. dwie kolejki (zależy jaki masz rozkład meczów). I postaraj się do sparingu również dokupić nowych PM-ków. Chociaż, widziałem, iż na ostatnim sparingu grało dwóch młodych rozgrywaczy, ale nie rozumiem co robił tam dwudziestodziewięcioletni grajek.
Mógłbyś, pomyśleć również nad wzmocnieniem obrony, gdyż w VII lidze nie każdego będziesz przebijał pomocą.

I najlepiej jak byś miał wytrenowane jakieś defensywne ustawienie pod CA. W Twoim przypadku (trening pomocników), najlepszym wyjściem byłoby 4-5-1. I pasowało by, aby obrońcy mieli dobre podania, w razie grania CA.
Jeżeli, będziesz potrzebował jakiejś porady dotyczącej następnego meczu, czy czegokolwiek, pisz a postaramy się coś wymyślić.
Zmieniony przez - klima92 w dniu 2008-03-21 08:15:26