...
Napisał(a)
Witam mam hcg pregnyl 5000 i jest tam rozpuszczalnik, ale chyba za mało go jest? Chce wbić to w 2 shotach. Jestem w 4 ty 1-2 prop 2-4 cypio 1-4 bold. Pytanie teraz czy muszę ogarnąć więcej tego rozpucha? Dzięki za odp. Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Kup insulinówki i problem z głowy. Specjalny kształt tłoczka gumowego redukuje pojemność resztek dzięki czemu straty są minimalne.Strzykawka zapewnia precyzyjne dozowanie leku. Box 100szt. kosztuje grosze.
...
Napisał(a)
Wywal ten rozpuszczalnik i kup 5ml soli fizjologicznej w aptece. Pobierz go trochę do strzykawki 5ml i wstrzyknij do fiolki z hcg. Jak się wymiesza wciągnij z powrotem do strzykawki i dopełnij resztą soli. Ja tak rozrobione 5000 jednostek wstrzykuję podskórnie w brzuch 3x - 2ml, 1,5ml i 1,5ml.
EDIT. Rozrobiony w strzykawce hcg trzymaj w lodówce.
Zmieniony przez - only4fun w dniu 2016-04-09 23:32:32
EDIT. Rozrobiony w strzykawce hcg trzymaj w lodówce.
Zmieniony przez - only4fun w dniu 2016-04-09 23:32:32
...
Napisał(a)
Mam tylko 2,5 ml pompki. Tu gdzie jestem w aptece nie można kupić bez recepty. Ciekawe jak z solą fizjologiczna. Ale dzięki. Ogarnę sobie tą sól. Igły mam tylko 0,6 więc chyba nie najlepsze podskornie? Pójdzie w dupsko. Pozdro
...
Napisał(a)
I po co wbijać w brzuch 2ml jak można wbić 0.3 ml z takim samym stezeniem. Normalnie napelniasz rozpuszczalnik wpuszczasz do proszku będzie tego 1ml z tego nabierasz sobie polowe albo jedną trzecią zalezy ile chcesz naraz. Resztę przechowujesz w lodowce
Forever Young
...
Napisał(a)
Dokładnie, a jak masz tylko zwykłe pompki, a nie tuberkulinowe, to zostaw trochę powietrza między tłokiem a płynem i wszystko wejdzie, nic nie zostanie w igle/szyjce.
...
Napisał(a)
Igła 0,6 w brzuch pod skórę jest dobrze? Czy lepiej wbić w dupsko /bark? To co wbijam oryginalny rozpuszczalnik do tego prochu i atak. Jak powietrze między tlokiem a płynem? Powietrze nie pójdzie w górę?
...
Napisał(a)
Normalnie 0,6 biłem jak nie miałem 0,3
pójdzie w górę powietrze,ale pionowo iniekcje też idzie ustawić co nie
Ale po co kupować 5ml wody do ini jak jest ori rozpuszczalniki,po co?
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2016-04-10 00:05:34

Ale po co kupować 5ml wody do ini jak jest ori rozpuszczalniki,po co?
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2016-04-10 00:05:34
...
Napisał(a)
sokol1453Igła 0,6 w brzuch pod skórę jest dobrze? Czy lepiej wbić w dupsko /bark? To co wbijam oryginalny rozpuszczalnik do tego prochu i atak. Jak powietrze między tlokiem a płynem? Powietrze nie pójdzie w górę?
0.6 domiesniowo. Tak jest wpuszczasz do prochu rozpuszczalnik i nabierasz polowe czy ile chcesz.
Forever Young
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!