Szacuny
2
Napisanych postów
174
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
2658
Witam od paru dni jestem na vlcd dziś odebrał hellfire od innovative labs zarzuciłem rano na czczo i poszedłem na trening efekt taki sobie ogólnie podobnie się czuje po podwójnym expresso nawet chyba wtedy się bardziej pocę , brał ktoś z was aktualną wersję ?? Z tego co czytałem w necie to powinno bardziej klepać dodam że nie brałem prędzej żadnych spalaczy ale mam tolerancję na kofeine, jak to najlepiej dawkować w jakim odstępie czasu jeśli pierwszego tabsa biorę rano przed treningiem to drugiego zarzucić po treningu ? Będzie odstęp jakies 4h , ps foto niżej
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12438
Napisanych postów
161886
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240230
To prawda. Czasem fajne jest uczucie jak wchodzisz na siłownię i możesz przerzucac wszystkie dostępne tam klamoty a w lustrze puchniesz jak na drożdżach. Jednak treningi na 110% wymagają tego azby te 10% skądś zabrać. Często jest to po prostu wydłużony czas regeneracji
Szacuny
2
Napisanych postów
174
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
2658
Wstaje około 14 a trening okolo 15 jak wezmę tylko rano to później po treningu parę godzin pewnie będzie zmęczenie spore a o 20 zaczynam pracę do 5 rano to myslalem że właśnie tak będzie najlepiej jedna o 14 a druga jakoś przed pracą o 19 może