...
Napisał(a)
Siema nie wiem czy to ten Dział ale panowie mam Podwyższona hemoglobine i to juz z rok lub Dłużej norma do 18 a mam 19 ktoś coś wie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Siemasz wszystkim, pytanie mam. Obecnie jestem w Holandii blisko granicy z Niemcami, robiłem w Polsce badania i tam nigdy nie było problemu idę robie, a jak jest tu? Musze mieć skierowanie na PRL Estrogen testa itd? morfologia, jeżeli ktoś coś wie proszę o więcej informacji
...
Napisał(a)
Jesteś dobrze odżywiony/dotleniony. Przy sportach to dodatkowy punkt.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
zawsze możesz zostać honorowym krwiodawcą 

TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jestem na pct, pani która Siedzi w laboratorium Bardzo zaniepokojona ze mam ponad normę, żebym z tym do lekarza szedł cukier tez miałem dość nisko,a byłem po mleku z chrupkami na badaniach
...
Napisał(a)
Wazne jak reszta badan, krwinki czerwone, hematokryt ?
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Wiem ale cukier zrobiłem dodatkowo a zapomniałem że jadłem, babka mówiła ze na Estrogen i PRL nie musze być na czczo
Miczel nie robiłem takich badań, jakie to powinny być tylko te dwa?
Zmieniony przez - Deiwwied w dniu 2015-09-23 19:50:42
Miczel nie robiłem takich badań, jakie to powinny być tylko te dwa?
Zmieniony przez - Deiwwied w dniu 2015-09-23 19:50:42
...
Napisał(a)
Niektórych badań nie trzeba na czczo, ale zwyczajowo robi się na czczo żeby nie było żadnego ale. Przedział 7.00-10.00 ostatni posiłek na 12-14h przed pobraniem.
Na prolaktyne trzeba być na czczo.
Na prolaktyne trzeba być na czczo.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!