Witam wlasnie wrocilem z mojego osiedlowego domu handlowego "Lidl" i kupujac proszek natknalem sie na herbatke sir edwart tea za 3.59 burn off. Dobra przejdzmy do skladu : herbata Pu-Erh (65%),koszyczek rumianku,herbata mate,owoc kopru,lisc miety,owoc anyzu. Jeszcze pisze ze stosowac 3x dzinnie i nie przekraczac dziennej dawki. I co wy na to, czy ta herbatka moze pomoc w redukcji???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie.
pzdr/
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
zero.
pzdr/
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
dupa bo gupi ja kupilem. No mam nadzieje ze przynajmniej nie przeszkodzi, nakrece sie i przynajmniej bedzie efekt placebo. pozdro
...
Napisał(a)
koszyczek rumianku,(...),owoc kopru,lisc miety,owoc anyzu.
Te składniki ułatwiają trawienie, wspomagają wydzielanie żółci, soków żołądkowych. Pomagają w przypadku przejedzenia, niestrawności, wzdęć, gazów
Te składniki ułatwiają trawienie, wspomagają wydzielanie żółci, soków żołądkowych. Pomagają w przypadku przejedzenia, niestrawności, wzdęć, gazów

Meraviglia!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!