Zmieniony przez - Aleks w dniu 2020-01-20 11:04:15
...
Napisał(a)
Cześć kupiłem sobie HGH Endogenic Oxytropin, pytanie czy mogę go rozrobić z solą fizjologiczna? Ponieważ wszystkie wody do wstrzykiwań są od nowego roku na receptę, druga sprawa kiedy najlepiej wbijać, z rana po przebudzeniu czy przed treningiem, planuje 5iu dziennie. Z góry dzięki za pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W tym dziale nie wklejamy zdjec.
Spokojnie mozesz rozrobic w NaCl 0,9
Spokojnie mozesz rozrobic w NaCl 0,9
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Z ciekawości zapytam co skłoniło cię do zakupu tej firmy gh ?
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
...
Napisał(a)
Cena, dostępność i pozytywne rekomendacje/opinie w śród znajomych.
Sam z chęcią poszedłbym zbadać się po podaniu GH lecz nie wiem jak wykonać badania aby były najbardziej wiarygodne?
Sam z chęcią poszedłbym zbadać się po podaniu GH lecz nie wiem jak wykonać badania aby były najbardziej wiarygodne?
...
Napisał(a)
Idź zbadaj igf i gh przed cyklem i później jak zaczniesz bić np: po tygodniu dwoch znowu zrobisz badanie
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Igf da odpowiedź. Poza tym jeżeli nawet na chwilę obecną będzie tam gh, to tylko na chwile:). Znając producenta to za niedługo puści kilka partia lipy, pizniej znowu coś nowego wypuści. A ludzie pelikany będą i tak brać mimo że to największy oszust z możliwych.
1
...
Napisał(a)
A ile miałeś przed ?
...
Napisał(a)
Z solą jak nie masz dojścia do wody
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Masa 2020
Następny temat