Szacuny
15
Napisanych postów
17451
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
99460
Witam jestem po mega redukcji Zastanawiam się czy nie kupić tego suplementu na szybką regenerację i wchłoniecie się nadmiaru skóry tylko nie wiem czy mi to pomoże. Kolagen w miarę pomógł ale znalazł właśnie Hialumax mógłby ktoś bardziej znany w temacie mi pomóc i powiedzieć coś na ten temat
Szacuny
1
Napisanych postów
98
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
193
zastrzyki z kwasu podaje się np. w kolano. miałem to kilka razy ale sam bym na pewno nie trafił bo treba odsunąć na bok rzepkę i wbić pod odpowiednim kątem
ból przy okazji jest znacznie większy niż przy jakiejkolwiek domięśniówce i robi się to na problem ze stawem a nie na cokolwiek innego
jakby ktoś osiądnął jakiś inny ciekawy efekt chętnie poczytam
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Kwas hialuronowy jest ważnym składnikiem macierzy zewnątrzkomórkowej. Sprzyja on dobremu wyglądowi skóry, gdyż wiąże dużo wody, napina skórę i zapobiega powstawaniu zmarszczek. Jeżeli przy redukcji tracimy tłuszcz z komórek tłuszczowych, komórki obkurczają się i faktycznie skóra może wiotczeć. Kwas hialuronowy może więc pewnie i tutaj zwiększać jej napięcie. Zastanawiam się tylko, czy nie będzie podlewał wodą? Wszystko zależy od tego, jak bardzo zależy Ci ma maksymalnej wycince.
Szacuny
15
Napisanych postów
17451
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
99460
ambroziak Możesz na chłopski rozum czy to pomoże czy nie powiem tak schudłem 38kg i skóry jest dużo bardzo dużo zalecono mi pić kolagen i jako tako pomógł
i myślałem nad tym a nie chce żęby mnie podlewało bo jestem na redukcji i ostrej diecie ale codziennie robię Aero to mogę przepalić
Pozdrawiam Duda
Zmieniony przez - DUDA_ w dniu 2009-11-26 20:06:29
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
O to chodzi, że sam nie jestem pewien. Na chłopski rozum:
Na przykład u kobitki to sprawa jest prosta... Schudła, zwiotczała jej skóra - bierze kwas hialuronowy i skóra się napina. Jej nie zależy, żeby były widoczne włókna mięśniowe. Jak weźmie kulturysta, to skóra się pewnie napnie, ale separacja może być mniej wyraźna.
Szacuny
15
Napisanych postów
17451
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
99460
ambroziak to Dajmy przykład
Wezme ja osoba przeciętna trenująca Ostro i na diecie w trakcie robienia a6w nie przerobi tego żeby mięśnie były widoczne i zaznaczmy to że nigdy kratki na brzuchu nie było ?
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1423
o boze
myslisz ze ten specyfik sprawi ze odseparowanych miesni nie bedzie widac bo tak napnie skore?? i co miedzy ta rzekomą kratka, miedzy miesniami bedzie? powietrze??
separacja powinna byc jeszcze bardziej widoczna, wkladasz pięść do reklamowki i im bardziej ja sciskasz (naprezasz) tym bardziej widoczne sa np kostki
ja bym sie bardziej przy takiej wadze przejmowal tym czy w ogole zrobie ta krate, btw kazdy praktycznie ma, tylko wiekszosc przykryta tluszczem.
Zmieniony przez - HotBlood w dniu 2009-11-26 23:23:50
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Dlatego napisałem, że nie jestem pewien - jak to ostatecznie zadziała. Wydaje mi się, że w przypadku osób ćwiczących tylko dla sylwetki - to będzie ok. Na pewno trzeba polecać go kobitkom, walczącym o figurę. Nie polecałbym może tylko kwasu hialuronowego wyczynowcom, na ostatnim etapie szlifowania formy startowej.
Ale formę startową to się miewa, nie ma. Dlatego generalnie przy redukcji warto chyba brać kwas hialuronowy, bo może zapobiegać wiotczeniu skóry, będącego skutkiem obkurczania się komórek tłuszczowych.