Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Hooligans

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 10895

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 681 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2781

Chłopaki z moiego miasta mieli wypadek samochodowy wszyscy zgineli jeden znioch był moim kolegą więc wybrałem się na pogrzeb.
Gdy stałem przed kościołem podiechało kilka samochodów z których wyszło kilkudziesięciu dobrze zbódowanych chłopakó byli elegancko ubrani mieli na sobie czarne garnitury i eleganckie buty niepasowały jednak im do stroju ogolone głowy i szaliki. Wiedziałem że jeden z chłopaków któży zgineli jeździł na mecze legii warszawa. Gdy zakobywano grób w jego strone poleciało wiele zielonych szalików z napisami: LEGIA MISTRZEM, LEGIA HOOLIGANS, LEGIA WANDALS. W miejscu gdzie pracował zostawili szalik Legii ana grób położyli wieniec oplontany szalikiem legia, hooligans.

Z tego wynika że tacy hooligani jednak też czują co drugi miał łzy w oczach które zakrywały ciemne okulary.
Myślę że ci ludzie żądzą się własnymi prawami i my w niektórych przypadkach powinniśmy brać z nich przykład.

POZDRO

Nie sztuką jest bić sztuką jest się bronić nierobiąc napastnikowi krzywdy.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 497 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4713
u nas jak zginal jeden z liderow hooliganki to mial pogrzeb jak prezydent.

SILA MIESNIA A NIE MIESA!
Luta Livre Poznan Team

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51928 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
u nas zawsze jak zginie jakis kibic niewazne czy zajmował sie chuliganka czy ultras czy jeszcze czyms innym wystarczy ze miał cos wspolnego z klubem chodził na mecze na wyjazdy , wspomagał klub albo dawał cos na oprawy tez na pogrzebie było mase ludzi w barwach jego ukochanewgo klubu
i mysle ze tak jest w wiekszosci klubów
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51928 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
mam nadziej ze sie nie gniewasz ze zrobiłem sobie avantara z twojej fotki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jak ginie ganster to też ma podobny pogrzeb, więc nie wiem, czy jest się czym szczycić.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 8919 Wiek 37 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 72477
No poprastu był jednym z nich i pożegnali swojego kumpla. Nic w tym chyba dziwnego

Urodzony w Warszawie, wychowany na Łazienkowskiej
MODERATOR DZIAŁU -=PIŁKA NOŻNA=-

LINK DO DZIAŁU http://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=139&forum_title=Pi�ka no�na

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1196 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 12420
Jak moj koleżka zginął w wypadku samochodowym, to całe osiedle chłopaków było. Ludzi w****, sami osiedlowi chłopacy, z miasta też było trochę ludków.

koks20, a w zasadzie 21

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
co sie dziwisz, hools tez człowiek i swoje emocje ma, mozna je kurywac ale jak Ci zginie przyjaciel to nawet najtwardszy łezke uroni.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Prawda shadow_, przecież to normalne.

Ale fajnie ci wyszedł napis: kurywać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
czesto robie literówki jak szybko chce cos napisac.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Nie żeby ci wypominał, bo ja też często robie błędy, ale ten wyraz fajnie brzmi kurywać
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Terminarz 2004/2005

Następny temat

Mocne Uderzenie

Alldeynn
Polecane artykuły