Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Hormon wzrostu Imperial

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8096

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 10 Wiek 47 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 161
Witam,

mam pytanie odnośnie dawkowania a dokładnie ile kresek na tej strzykawce to 2 uncje. Chcę brać 4 uncje dziennie, rano 2 i po 17 drugie.

Hormon wzrostu HGH Imperial Life Science 100UI cała paczka czyli po 10 u w każdej fiolce. Ile kresek na strzykawce to 2 uncje?

8 kresek, dobrze kumam? Z góry dzięki za info...

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 730 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19888
Tematy zaczyna się od ankiety

40j na strzykawce = 10j hgh wiec prosta matematyka
8j na strzykawce = 2j hgh
Taka strzykawka tego nie odmierzysz (jeżeli wchodzi w nią 1ml, jeżeli 0,5ml to x2)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Zależy, w jakiej ilości roztworu rozrobisz te 10j, najlepiej jest podzielić to, co wyjdzie przez 10 i wtedy masz ile kresek to 1j, potem mnożysz, ile jednostek chcesz i już, nie rozumiem co ma do tego rodzaj strzykawki jak kolega wyżej napisał?
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 10 Wiek 47 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 161
Fiolka ma 10 iu, woda bakteriostatyczna lub sól fizjologiczna pełna strzykawka 1ml/40units, wlanie i lekkie mieszanie, później nabranie pełnej strzykawki i 8 kresek rano i 8 do 17, czyli po 4 uncje dziennie.Już idzie się zamotać, każdy pisze inaczej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie wiem czy mogę tutaj podać link odnośnie iniekcji:
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3841 Napisanych postów 18894 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 207731
4 iu bez sensu dzielic na 2 iniekcje.
2

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
podobno hormon wzrostu szybko się wydala, stąd niby najlepiej rozdzielić na 2 iniekcje. Wiem że te 4 iu dziennie to nie jest duża dawka ale pierwszy raz będę brał i chciałem od tej minimalnej, zresztą podobno minimalna to 2 iu...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9152 Napisanych postów 83455 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705605
Nie ma sensu dzielić takich dawek
2

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 3803 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35715
filmik widac ze prawdziwy specjalista nagrywał turbo kox :D musi sie nauczyć chłopak jeszcze

..było losowanie..padło na Ciebie choć Ciebie na nim nie było

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3602 Napisanych postów 36615 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261194
Film stary jak świat
Nie widzę tam nic szczególnie nieprawidłowego
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Undestor. Sam? Coś do tego?

Następny temat

Hgh androchem

Alldeynn
Polecane artykuły