Pewnie tak, napisz proszę dlaczego uważasz, że nie ma sensu? Stary skład był lepszy bo było ponad 90% WPH teraz tylko 43% no ale mamy też izolat w podobnej wartości, reszta aminokwasy.
...
Napisał(a)
Masz jakieś nietolerancje, problemy gastryczne itp ze szukasz hydrolizatów, jak nie masz to spokojnie wpc czy izolat staczy Ci w celu uzupełnienia braków
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Nic z tych rzeczy, po prostu wph wchłania się najszybciej dlatego chcę z izolatu który stosuje już dłuższy czas przeskoczyć na hydrolizat i tyle. Temat się rozwinął o kinetyke wxhkanialnosci problemy z tolerancja laktozy itp nie o to mi chodziło bo wszystko to wiem. Chciałem zapytać Was co sądzicie o bialkach BioTech USA a konkretnie Hydro Whey
...
Napisał(a)
Jesteś mamiony marketingiem, że wph się wchłania szybko itp, moze i tak ale czy to Ci potrzebne.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Ja osobiście sądzę, że jest to dobry produkt, o ile stosowanie jego ma jakikolwiek sens. Z tego co widzę, to w Twoim przypadku nie ma najmniejszego. Katabolizm Cię nie zje, więc nie masz czego się obawiać. Zwykły koncentrat białka serwatkowego wchłonie się bardzo szybko, a w przyszłości podziękujesz mi, że zaoszczedziłeś pieniądze. Szybkość przyswajania między koncentratem białka serwatkowego, izolatem białka serwatkowego, a hydrolizatem będzie miała marginalne jak nie żadne znaczenia w kwestii kształtowania sylwetki.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!