Trochę mnie tu nie było, ale postanowiłem nieco podsumować to co się działo przez ten rok terapii, a tak na prawdę dziewięć miesięcy od kiedy zacząłem stosować 100mg/e7d testosteronu. Różnice było widać już tak na prawdę po pierwszej injekcji, kiedy uderzenia gorąca, które pojawiały się co kilkadziesiąt minut zniknęły jak ręką odjął. Może wydawać się to czymś błahym, ale zaręczam, że znacznie poprawia to komfort bycia na codzień. Kolejne efekty zaczęły się rozwijać już w dłuższym okresie, zacząłem w końcu obrastać futrem na całym ciele, samopoczucie odczuwalnie się poprawiło, nabrałem ogólnej pewności siebie a i koncentracja się poprawiła. W końcu przeszedłem tak upragnioną mutację, co dziwne dosłownie z dnia na dzień, w ciągu nocy mój głos się zmienił, i przez ponad miesiąc w robocie każdy wypytywał czy nie jestem przeziębiony
Z odczuwalnych rzeczy na pewno rozrosły mi się nieco mięśnie. Podstawowe czynności takie jak przeniesienie zakupów ze sklepu, przesunięcie jakiegoś mebla czy cięższego pudełka, które wcześniej były dla mnie tragicznie trudne stało się jak najbardziej wykonalne i w dodatku mało męczące. Rośnie mi też bardzo ch**owy dziewiczy zarost
Pewnym rozczarowaniem jest to, że f***ek nie zmalał ani nie urus(

) mimo zapewnień lekarza że druga opcja to praktycznie pewnik szkoda i nie szkoda w sumie i tak nie uważam by dalsze rozprzestrzenianie moich upośledzonych genów byłoby dobre dla populacji ludzkiej
Minusem są też syfy, których populacja zagnieździła się na czole, jednak cynk i miedź w znacznym stopniu pomagają. Miałem nadzieję że moje lipo zniknie, ale chyba jednak to byłoby zbyt piękne, i jednak trzeba będzie trochę się pochylić nad tą miską i wprowadzić jakieś zmiany lajfstajlowe
W ogólnym rozrachunku zdecydowanie na plus, szczerze nie spodziewałem się tak widocznych zmian. Od przyszłego miesiąca wybieram się na siłownie, żeby nabyć jeszcze trochę siły bo nadal nie czuję się tak jak uważam że powinienem się czuć, niespecjalnie zależy mi na sylwetkowaniu, mimo tego że
mam nadwagę, choć gdyby ta lipomastia zeszła to nie będę narzekał.
Pozdrawiam i nie polecam proszenia się o trt lekarzy w polsce