...
Napisał(a)
Impreza odbędzie się w Gdyni na hali klubu sportowego „Flota". (W tym samym miejscu, co rok temu). Rywalizacja podzielona będzie na pasy białe i niebieskie. Kategorie wagowe bez zmian. Tzw. wpisowe po 20 zł. Zapraszamy serdecznie wszystkich startujących w pierwszej edycji i tych, którzy maja ochotę zadebiutować. 150 metrów do morza J.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
hmmm chciałbym pojechać ale niestety nie moge :( A w zeszlym roku bylem 3 do 76... Polecam wszystki, fajna hala i w ogóle super.
eeeee luzik....
eeeee luzik....
...
Napisał(a)
"...bylem 3 do 76..."
eee to jakie sa te kategorie wagowe
wydaje mi sie ze powinno byc
-do 61
-do 67
-do 73
-do 79 itd. co 6 kg
no chyba ze rok temu bylo inaczej
Brazilian Jiu-Jitsu Soca Team Poland:)
eee to jakie sa te kategorie wagowe
wydaje mi sie ze powinno byc
-do 61
-do 67
-do 73
-do 79 itd. co 6 kg
no chyba ze rok temu bylo inaczej
...::: Brazilian Jiu-Jitsu Soca Team Poland :::...
...
Napisał(a)
"Otwarty" to znaczy ze ja i paru innych ludzi spoza BJJ Polska jak przyjedziemy to tez bedziemy mogli wystartowac???
A "Akademicki" to znaczy ze tylko dla studentow???
Czy to tylko tak dla bajeru sa te nazwy - tak jak z nazywaniem Mistrzostwami Polski wewnetrznych zawodow BJJ Polska dla niezaawansowanych?;)
Nie zebym sie czepial. Pytam tylko tak dla jasnosci sytuacji.
A "Akademicki" to znaczy ze tylko dla studentow???
Czy to tylko tak dla bajeru sa te nazwy - tak jak z nazywaniem Mistrzostwami Polski wewnetrznych zawodow BJJ Polska dla niezaawansowanych?;)
Nie zebym sie czepial. Pytam tylko tak dla jasnosci sytuacji.
Klub Sportowy Grappling Kraków
Jiu-Jitsu, Mixed Martial Arts, Judo, Kick boxing, Boks
www.grappling.pl [email protected]
...
Napisał(a)
tak myslalem
w tym roku, oprocz bjj, tez bedzie submission wresling???
w tym roku, oprocz bjj, tez bedzie submission wresling???
...::: Brazilian Jiu-Jitsu Soca Team Poland :::...
...
Napisał(a)
Oj Dudu Spokojnie, nie tyle nerwow.
Zawody sa robione w ramach juvenaliow wiec aby mogly byc takowe to musza zawody miec "akademickie" w nazwie. Tak bylo w zeszlym roku. To tylko nazwa. Tak sie nazywaja zawody i tyle.
Zreszta dowiem sie wszystkiego niedlugo od organizatora i podam poprawne info.
Ze sa "otwarte" hmm, z otwartoscia to nie ma za wiele wspolnego. Hmm, po prostu stara nazwa niby zostala i to jest niby kontunuacja. No nic.. trzeba wracac do treningu a nie zawracac sobie glowe jakimis bredniami.
Pz.
Zawody sa robione w ramach juvenaliow wiec aby mogly byc takowe to musza zawody miec "akademickie" w nazwie. Tak bylo w zeszlym roku. To tylko nazwa. Tak sie nazywaja zawody i tyle.
Zreszta dowiem sie wszystkiego niedlugo od organizatora i podam poprawne info.
Ze sa "otwarte" hmm, z otwartoscia to nie ma za wiele wspolnego. Hmm, po prostu stara nazwa niby zostala i to jest niby kontunuacja. No nic.. trzeba wracac do treningu a nie zawracac sobie glowe jakimis bredniami.
Pz.
...
Napisał(a)
do pelnego info dodaje kategorie:61, 67, 73, 79, 85, 91, +91 + kobietki. rywalizacja tylko w gi. osobiscie zapraszam kazdego, a co kogo drapie i gryzie to nie moja sprawa. organizator
...
Napisał(a)
i jeszcze jedno. szkoda, ze to info nie moze sie utrzymac na kazdym forum hast.
...
Napisał(a)
Benek,
mojego maila z wyjasnieniami dostales. Cos slabo z twoja koncentracja. Nie bede insynuowal czym to jest spowodowane.
prosilem o namiary do Grzegorza czyli osoby ktora to organizuje jak i wyjasnilem czemu nie mogles zamiescic tego ogloszenia. Powod prosty: jako nowy user nie masz do tego praw. Przeczytaj regulamin Vortalu a potem sie zastanawiaj co sie stalo.
Podaj mi namiary na Grzegorza.
mojego maila z wyjasnieniami dostales. Cos slabo z twoja koncentracja. Nie bede insynuowal czym to jest spowodowane.
prosilem o namiary do Grzegorza czyli osoby ktora to organizuje jak i wyjasnilem czemu nie mogles zamiescic tego ogloszenia. Powod prosty: jako nowy user nie masz do tego praw. Przeczytaj regulamin Vortalu a potem sie zastanawiaj co sie stalo.
Podaj mi namiary na Grzegorza.
Polecane artykuły