...
Napisał(a)
Witam forumowiczów po 2 latach pracy osiągnąłem moment w którym nadszedł czas na pierwszy cykl. Wstępnie zapoznałem z tematami działu. Obecnie w trakcie redukcji przyszły cel przyrost dobrej jakości masy mięśniowej po latach biegania od 10 km do marotonów całkowicie wkręciłem się w siłownie. W zakresie dopingu zupełny nowicjusz. Dodatkowo wzrost libido też wchodził by w grę. Badanie komplet w normie. Testosteron całkowity 392. Czekam na ewentualne propozycje. Z tego co się zorientowałem to myślałem o teście enan.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Testosteron enan /cypio cykl na 12 -16 - nieskończoność
250 mg e4d

250 mg e4d
2
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jak flex napisal , 250mg testa co 4-5 dni przez 16 tyg albo dożywotnio tylko badania robić co jakiś czas czy wszystko gra ,
...
Napisał(a)
Badaj hormony regularnie jak trzeba to zbijaj estro/prolke. Ja 41lat cos o tym wiem 

...
Napisał(a)
co ok 5 tyg wrzucał bym 5000 hcg podzielone na 2-3 inj
jakies exe do kontroli estro
jakies exe do kontroli estro
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Na prawdę w wieku 41 lat planujesz jeszcze zakończenie tego cyklu? 

1
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Wejdziesz na Turbo HTZ to już nie będziesz chciał zejść
Pilnuj zdrowszego jedzonka, rób co jakiś czas badania i żyj jak młody bóg 

...
Napisał(a)
Ja mam 41 lat i jadę 250mg/week podzielone na dwie dawki Pn/Czw. Dodatkowo 5000j HCG/ miesiąc podzielone na 8-10 porcji. Po 6 miesiącach On robię odblok, który trwa 3 miesiące, 3 miesiące zupełnego odpoczynku i od nowa. Jak na razie się sprawdza :)
...
Napisał(a)
Po 40tsce wcale trudno tak nie jest jak mowia, mam kolegow na treningach po 50tce i maja sie dobrze i cykluja 

...
Napisał(a)
Środki w trakcie cyklu znam Enan + HCG a co na ewentualnie odblok? Jakie dodatkowo środki w trakcie cyklu w tym witaminy itp?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Cykl po przerwie - potrzebna porada
Następny temat