Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11
...
Napisał(a)
40mm
...
Napisał(a)
ja bije 0,5 x 25 i też dobrze wchodzi więc 30 na pewno będzie dobra ^.^
...
Napisał(a)
nie raz już pisałem na forum że igły domięśniowe to te zielone i uwierzcie że od tak tych igieł nie wymyślił sobie ktoś produkcja ich ma coś na celu
wbijecie 0,6mm 30mm i dziwicie sie że towar nie klepie dobrze nic dziwnego skoro tylko część trafia tam gdzie powinna
Wiadomo przy małej zawartości %BF w takie mięśnie jak np barki możemy wbić mniejszą igłą ale ilu z was ma takie barki by juz w nie wbijać walimy w pośladki i uda
I nie pisze tego bo mam taki kaprys pisze bo jestem w 100% tego pewien
...
Napisał(a)
Zdecydowanie najwygodniejsza jest 0,7x40 mm. Do nabierania 0,9. 0,7 wchodzi dobrze i bezboleśnie. Popytaj w paru aptekach, ja w trzeciej lub czwartej dopiero trafiłem na 0,7x40 mm. Pozdr
...
Napisał(a)
ja wbijałem igła 0,6mm i 30mm i faktycznie jakby sok mi wypływał wiec na nastepny cykl kupie dłuższe,
ktos na forum kiedys pisał ze strzelał propa igła 0,8mm dla mnie to zgroza
ktos na forum kiedys pisał ze strzelał propa igła 0,8mm dla mnie to zgroza

...
Napisał(a)
ja bije 8 i jest dobrze nie wiem co wy macie z tymi iglami bo ja duzo lepiej czuje 8 i nie robia sie zadne guzki
...
Napisał(a)
Buraqu
zawsze możesz zamówić z neta, nie wiem jak u was ale u mnie komplet igieł do iniekcji do pobierania soczku i strzykawy wychodzi taniej przez neta jak w aptece
zawsze możesz zamówić z neta, nie wiem jak u was ale u mnie komplet igieł do iniekcji do pobierania soczku i strzykawy wychodzi taniej przez neta jak w aptece
Myję naczynia tak dynamicznie, że liczę to za trening cardio
...
Napisał(a)
no jak ja miałbym kupowac strzykawki i igły przez neta i płacic za koszt wysyłki to bym sobie drugi zestaw kupił 

...
Napisał(a)
Vipssclub - Człowieku niektórzy walą 5 po udach i jakoś wszystko jest ok. Nie wiem jak gruby ktoś musi być żeby np 6 nie wbić w mięsień. Chyba, że ktoś po kątem wbija. Albo zostawia połowe igły nie wbitej.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!