Szedłem sobie pod drzewami iglastymi, i przez przypadek półknąłem iglę z niego, nie wiem jakim cudem się znalazła. Poczułem ból w gardle, miałem ruchy wymiotne w toalecie, i tylko wyplułem trochę krwi, po czym się poprawiło. Jednak wydaje mi się że nadal mam tę iglę mimo że nie boli już, to chyba ją czuję. Jest szansa że to się rozpuści czy coś? W końcu to igła a nie ośc z ryby itd.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może dojść również do zakażenia , możliwe również że to co czujesz to rana a samej igły tam nie ma. Skoro pojawiała się krew to osobiście bym tego nie bagatelizował.
...
Napisał(a)
bljetros099Szedłem sobie pod drzewami iglastymi, i przez przypadek półknąłem iglę z niego, nie wiem jakim cudem się znalazła. Poczułem ból w gardle, miałem ruchy wymiotne w toalecie, i tylko wyplułem trochę krwi, po czym się poprawiło. Jednak wydaje mi się że nadal mam tę iglę mimo że nie boli już, to chyba ją czuję. Jest szansa że to się rozpuści czy coś? W końcu to igła a nie ośc z ryby itd.
Kwas rozpuści.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Igły już nie czuję, przełykam ślinę z łatwością, ogólnie w gardle czuję się dobrze, myślę że można zamknąć temat.
...
Napisał(a)
Od początku jej nie czułeś, czułeś jedynie podrażnienie przełyku. Organizm się zaleczył więc problem z głowy.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
krzykacz na początku była na 100 %, czułem jak wleciała, wbiła się, ogromny ból przy połykaniu śliny, krew podczas wymiotów (tylko śliną o dziwo), i po tych wymiotach wyleciałą ta igła i czułem tylko podrażnienie po niej
...
Napisał(a)
była w ślinie razem z krwią po skurczach wymiotnych, ale nadal ją czułem, i myślałem że jeszcze jedna tam jest, wpadła mi cała gałązka więc możliwość była
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!