Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
331
Wiecie co - zarobisz tyle na ile będziesz grał. Jeżeli robisz super "show" i kibice chętnie wypełniają salę, a do tego wygrywacie z drużyną mecze to wtedy macie więcej za bilety, co znaczy że twoja pensja może wzrosnąć.
Odnośnie forum:
Weźcie się nauczcie pisać po polsku. Aby grać dobrze w kosza trzeba myśleć. Koszykówka to gra dla inteligentnych ludzi.
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
578
Dotyczy to druzyn z czołówki, jeżeli chodzi o resze tabeli sądze ze okolo 2 tysiecy, w drugiej lidze nie wiem, ale wydaje mi sie, ze sa to symboliczne pieniadze.
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
578
Tak, 2 tysiące to raczej dolna częśc tabeli pierwszej ligi, pamiętaj też, że są duże rozpiętości pomiedzy placą dla lidera drużyny i dla rezerwowych. Przypominam tez, ze wszystko co napisałem wiem ze źródeł nieoficjalnych (byli zawodnicy, trenerzy, testowani)
Szacuny
1
Napisanych postów
288
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5333
oj radek mylisz sie i to sporo, jeżeli myslisz ze 4 tysiace w pierwszej lidze mają ci na górze a 2 ci niżej, to zastanów sie nad sensem gry tych zawodników, jak 1800 to na kasie w biedronce dostaniesz...
Szacuny
1
Napisanych postów
58
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
384
Troszke wiecej :D zdecydowanie :D w 3 lidze mozna zarobic 1200-2000 tak mi sie wydaje :D fakt faktem place w wiekszosci zaleza od budzetu klubu - im bogatszy sponsor, tym lepsze kontrakty...