"...Seks,alkohol,mordobicie to co kocham ponad życie..." ale ch**nia jest bo nie pije :)
...
Napisał(a)
Cześc! Mam 20 lat mam diete ćwicze 2 lata i za sobą cykl na prolongatum (20 szotów) i metce(100 tabletek). od ostatniego strzału minęły 3 miesiące. Teraz chciałbym zrobić cyklon:) na dece holenderskiej. szukałem na forum ale mało co znalazłem. Ile mi trzeba szotów na cykl(15 GR) i kuć 1 raz w tygodniu?? i co z deca dick musze zapodać też tostka??Jesli chodzi o mój profil to nie sugerujce sie nim bo cały czas siedze na koncie brata i nie należe do niekumatych SAA.Pozdrawiam i dzięki za pomoc
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1-10 200-400mg e7d...
no i tesc musi byc...zreszta poszukaj bylo juz wiele razy...i wiele podobnych
no i tesc musi byc...zreszta poszukaj bylo juz wiele razy...i wiele podobnych
Siła rodzi się tylko z bólu...
...
Napisał(a)
12 tyg. temu ostatni strzal prolki a ty juz chcesz walic cykl z deka ?
Zmieniony przez - OBELX w dniu 2006-03-11 16:45:42

Zmieniony przez - OBELX w dniu 2006-03-11 16:45:42
...
Napisał(a)
jak na tak mały staz waliłbym 200mg c6d,i do tego najlepiej prop 50mg c2d,lub prolka 200mg c5d,a na forum chyba słabo szukałes bo o dece jest tego pełno
"GdybymPrzechodziłPrzezCiemnąDolinęZłaSięNieUlękne,BoTyJestesZeMną"
...
Napisał(a)
Nie widze sensu wbijac deke co 5 lub 6 dni optymalnie jest co 7 dni chyba ze lubisz sie kuc to rozumiem. Wiadomo ze do deki przyda sie tesc i tu najlepszy jest prop lub prolo juz zalezy od gustu ktory wybiesz ale zakladajac ze to twoj 2 cykl to wybralbym propa poniewaz na krotki estr wiec jest lepszy na paczatek od prolo
...
Napisał(a)
to musze propa zacząc razem z deką ?? i skończyć musze tak samo jak deke bo jak nie to decka dick ??odp.
"...Seks,alkohol,mordobicie to co kocham ponad życie..." ale ch**nia jest bo nie pije :)
...
Napisał(a)
w sumie mozna tez pociagnac tescia 2 tyg. dluzej od deki...jesli zaczalbys ja bede tescia to tak jak piszesz by było a tego chyba nie chcesz...dbaj o zdrowie...
Siła rodzi się tylko z bólu...
...
Napisał(a)
proponujecie deca+testosteron zmniejsz sie ryzyko wystapienia deca dic ale zwieksza ryzyko wystapienia ginekomasti.deca dic minie po pewnym czasie a gino????bez operaci sie nie obedzie
...
Napisał(a)
Zależy od dawki archeologu 

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
dobra to teraz skrótowo..temat sraczka - wielokrotnie przerabiany,a więc zrób tak :p
deca 1-10 200mg e7d
enan 1-12 250mg e7d (jakiś iran albo cidoteston)
pozdro!
deca 1-10 200mg e7d
enan 1-12 250mg e7d (jakiś iran albo cidoteston)
pozdro!
sprzedam biznes w calosci.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!