Szacuny
91
Napisanych postów
4195
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
79357
cześć wszystkim..
ostatnio przeglądająć yt trafiłem na ten dosyć fajnie i ciekawie zrobiony filmik..
wiadomo nie od dzisiaj, ze pelno chemii, wody itp. pakowane jest obecnie w miesa w sklepach..
tutaj jest ciekawy film, przedstawiający, gdzie opłaca sie kupować najbardziej.. (pośród najwiekszych sieci marketowych)
cenioną przez nas wszystkich bodybilderów pierś z kurczaka
Szacuny
91
Napisanych postów
4195
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
79357
Koniu151 no tak, nie widziałem Twojego filmu, teraz obejrzałem i wniosek jak w Twoim poście wyżej a juz sie cieszyłem że w biedronce, gdzie przeważnie kupuje jest jeden z "lepszych".. także wychodzi na to ze obojetnie gdzie sie kupuje bo to i tak loteria
Zmieniony przez - NoIzZeR w dniu 2014-12-18 16:00:02
Szacuny
1
Napisanych postów
137
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1539
Student pierwszego roku studiów inżynierskich wytknąłby każdemu z autorów co najmniej 10 podstawowych błędów. Testy w takiej postaci mają, rzeczywiście, niewiele sensu... Poza tym, świeża pierś z kurczaka nie ma 30% czy 50%, a aż 75% wody. Te pompowanie z filmu, to z jakiejś fabryki w Chinach, więc z naszym krajem/rynkiem ma niewiele wspólnego.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
aczkolwiek widac pewna zaleznosc odnosnie ilosci wody na patelni z cyca biedronkowego, a lidlowskiego ( na tych bazuje), z biedry zawsze odlewam wode podczas smazenia...