Szacuny
8
Napisanych postów
268
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10155
Nie śmiać się.
Mniej więcej ile zostaje mięsa (po oddzieleniu kości, odcięciu kupra, szyi etc.) z kurczaka o masie ok 1400 g. Dla mnie to bardzo ważne bo często robię rzeczy takie jak flaczki z kurczaka czy galareta i liczę, że suma sumarum galaretki to np. 700 g kurczaka i 15 g żelatyny. Nie wiem tylko czy te 700 g to prawigdłowa ilość. Co prawda kurczaka gotuję razem z warzywami ale w sumie "rosół" z nich nie naciągnie zbyt wielu kalorii więc te pomijam.
Pytanie może zdawać się banalne ale nie mam wagi a poza tym proste pytania to takie na które zna się odpowiedź.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
22
o człowieku https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/1.gif[/img] co to ukryta kamera na sfd czy co co to ukryta kamera na sfd czy co co to ukryta kamera na sfd czy co [img]../../buziaki/13.gif" alt="" />
nie znam sie na kurczakach i wątpie że ktos ci pomorze w tej kategori pytań jak np: ile waży krowa lub kurcze ma piurek,
Szacuny
8
Napisanych postów
268
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10155
Panowie, nie kupuje się krowy żeby napić się mleka.
Może jakaś sympatyczna kobieta w końcu to przeczyta (może być spod znaku wagi) i odpowie.
Jestem cierpliwy.
Cierpliwość jest przywilejem ludzi mądrych.
Dzięki za SOG-i - odbijam od góry jak rzadko który.
Zmieniony przez - jazzman w dniu 2005-01-07 11:22:35
Zmieniony przez - jazzman w dniu 2005-01-07 11:23:37