No wlasnie ile skaczecie w dal z msca bo moj wynik to 243 cm (15 lat). Nie jest to napewno jakis bardzo dobry wynik ale do najgorszych sie nie zaliczam. Jestem ciekaw ile w dal z miejsca i rozbiegu skacze hans ;]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
z rozbiegu to cieniutko
nawet 6m niezlamie
a z miejsca ? nawet niewiem , trzeba zmierzyc , ale chyba nie w tym życiu bo masse zaczynam robic
Moderator działu "Sporty Ogólnorozwojowe"
[ Biali nie potrafią skakać
]

a z miejsca ? nawet niewiem , trzeba zmierzyc , ale chyba nie w tym życiu bo masse zaczynam robic

...
Napisał(a)
Ja w wieku 15 lat skakalem 270+ a teraz to ledwo ponad 230 :((
BALL above ALL!!!
BALL above ALL!!!
...
Napisał(a)
zmierze w pracy (ale teraz jestem ociążały )
nie pamiętam dokładnie koło 250 było z pewnością - może więcej nie wiem
Pozdrawiam. Tomek - moderator: Aktualności, Sportów ogólnorozwojowych, Nasze hobby, Strongman i trójbój siłowy.
"Nie mów tego, o czym należy milczeć, lecz nie przemilczaj tego, co należy powiedzieć."
nie pamiętam dokładnie koło 250 było z pewnością - może więcej nie wiem
Pozdrawiam. Tomek - moderator: Aktualności, Sportów ogólnorozwojowych, Nasze hobby, Strongman i trójbój siłowy.
"Nie mów tego, o czym należy milczeć, lecz nie przemilczaj tego, co należy powiedzieć."
Pozdrawiam - Tomek
...
Napisał(a)
Witam wszystkich.
Ja ostatnio jak trenowałem do mistrzostw szkoły w biegach skoczyłem z miejsca 260cm , nie wiem jak mi się to udało bo przęciętnie skacze 245 , chyba dobrze zkoordynowałem skok z zamachem rąk
Ja ostatnio jak trenowałem do mistrzostw szkoły w biegach skoczyłem z miejsca 260cm , nie wiem jak mi się to udało bo przęciętnie skacze 245 , chyba dobrze zkoordynowałem skok z zamachem rąk
...
Napisał(a)
2,63 jakiś miesiąc temu (mam 16 lat) i to mój rekord. A z rozbiegu miałem 5,39... ale raz na zawodach było 5,43 tyle że byłem 5kg lżejszy wtedy.
To najlepsze wyniki z mojego roczniku w szkole
i już sie szykuje szósteczka z wuefu, bo na razie we wszystkich sprawdzianach byłem najlepszy
.:: Life is Brutal ::.
To najlepsze wyniki z mojego roczniku w szkole

.:: Life is Brutal ::.
...
Napisał(a)
Tak dla porownania kumpel z klasy (174 cm) skoczyl 294 ;] i z dosieznego spokojnie sie obreczy lapie ;]
...
Napisał(a)
Hej@ ja mam 13 lat 180cm wzrostu i 67kg wagi z miejsca skacze około 260cm takze chyba nie jest tragicznie ;D
...
Napisał(a)
mi sie wydaje ze powyzej 3m powinienem skoczyc
]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zestaw ćwiczeń na jumpa - znowu :)))
Następny temat