Witam. Mam zamiar zrobić sobie małą siłownie w domu i interesuje mnie głównie obciązenie. Jaka jest przystępna cena za 1 kg obciazenia ? Pamiętam, że kiedyś jak sie nie interesowałem " tymi sprawami " to 1 kg można było kupić za 2-3zł... A może ma ktoś z was do sprzedania jakieś obciązenie i jest z terenów Trójmiasta i pobliskich ? pozdro ;]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
zbyleq dokladnie tak ciezar ma wazyc nie wygladac ale powiedzial no az mi sie podoba chlopie no nie 

MASA MASA MASA
...
Napisał(a)
mhm.. ostatnio bylem w tesco i tak z ciekawości popatrzałęm, 1 kg żeliwa - 8 zł, chyba ich po***ało.. patrzałem na allegro i tam 25 kg można dostać za 112zł ale jeszcze wysyłka to 28 zł. To by mi wyszło 5,6 / kg.. czyli znowu nie tyle więcej..
...
Napisał(a)
sklep - jak za zboze
z odlewni - 'jak za darmo' - przenosnia
<max 2zl>
Zmieniony przez - Neptys w dniu 2007-07-01 01:13:26
z odlewni - 'jak za darmo' - przenosnia

Zmieniony przez - Neptys w dniu 2007-07-01 01:13:26
Nie próbuj zrozumieć
wszystkiego,
bo wszystko stanie się
niezrozmiałe...
...
Napisał(a)
heh, ja sie zacząłem w beton bawić, dzisiaj dochodzi do siebie pierwszy krążek.. ale jakoś myśle że mój zapał co do " betonów " szybko zgaśnie.. to wolałem sie zapytać, czyli te z allegro nie za bardzo ? szukać innych źródeł ? ..
...
Napisał(a)
Ja kupuje w Decath*onie po 4,89zl za kg firym Domy*s i jestem bardzo zadowolony. Ciezary sprawdzaja sie wspaniale
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
georgu widze ze stosujemy podobne obciazenie. tez za 2x10kg dalem 100zł
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!