Witam, od lipca jestem na redukcji. W pierwszym tygodniu było wszystko fajnie, ale teraz mam problemy z regeneracją. Podejrzewam, ze problem tkwi w zbyt małej ilości węglowodanów. Mam 196 cm wzrostu i ważę 107 kg. Otóż ułożyłem sobie dietę 3000 kcal( wiem, za bardzo uciąłem). W diecie tej mam 300 gramów węglowodanów. Czy to optymalna ilość węgli przy moich parametrach, czy trochę dorzucić ich? Białko mam w wysokości ponad 150 gramów, ale w piątek kupuje białko sciteca i poziom białka poprawi się. Chciałem jeszcze wspomnieć, że redukcje zaczynałem z wagą 112 kg. Proszę o pomoc ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wrzuć swoją rozpiskę diety w formie zrzutu z potreningu.pl + wypełnij ankietę działu.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!