mam pytanie: czy na redukcji wystarczą 2 treningi siłowe w tygodniu aby utrzymać mięśnie? Robię FBW i chciałem dać teraz 2 treningi siłowe w tygodniu a przez resztę tygodnia grałbym w piłkę, jeździł na rowerze i wgl. Czy 2 by wystarczyły na utrzymanie czy to trochę za mało?
mam pytanie: czy na redukcji wystarczą 2 treningi siłowe w tygodniu aby utrzymać mięśnie? Robię FBW i chciałem dać teraz 2 treningi siłowe w tygodniu a przez resztę tygodnia grałbym w piłkę, jeździł na rowerze i wgl. Czy 2 by wystarczyły na utrzymanie czy to trochę za mało?
- Ilość treningów na redukcji
- Rzeźba, redukcja masy a przede wszystkim wprowadzenie do treningów siłowych
- Początek budowania rzeźby ale nie początki treningów siłowych
- Czy 2 miesiące treningów siłowych i biegania wystarczą?
- bóle mięśni/kości, obawy o złe trenowanie po pierwszym roku treningów siłowych
- Podział nóg na czwórki i dwójki, a ilość treningów w tygodniu.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Z tego co kojarzę to też z tej tematyki głównie prowadzą szkolenia.
Więc jestem w stanie zrozumieć, że trening może zająć więcej czasu choć 3 godzinny trening? hmmm zastanawiam się kto nie żyjący z tego trenowania jest w stanie poświęcać 3 godziny na każdy trening. Jeśli robi się to prozdrowotnie czy hobbystycznie to jak dla mnie trochę to jest marnowanie czasu. Można go lepiej spożytkować.
Jak do dyspozycji dwa treningi siłowe to zrób sobie fbw na samych podstawach czyli lecisz ciężko w podstawowych ćwiczeniach siłowych, pilnujesz diety, a reszta aktywności musisz wykręcać z tej dodatkowej aktywności fizycznej.
Bo jednak ten deficyt trzeba jakoś zrobić. Nie powinno być problemu choć na pewno nie będzie to najlepsze wyjście.

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
https://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.