Dzień dobry.
Mam 27 lat. Od 18-20 roku życia bardzo często oglądam filmy dla dorosłych. Nie jestem w stanie utrzymać odpowiedniej erekcji aby zacząć uprawiać miłość z swoją stałą partnerką a jeśli się uda to trwa to bardzo krótko. Budzę się bez porannego wzwodu, jeśli jest to mało intensywny a jak pamiętam to dziesięć lat temu takie wzwody aż bolały :D
Do niedawna myślałem, że skutkiem słabej potencji jest oglądanie często filmów dla dorosłych ale gdy spróbowałem sildenafilu to mój wzwód nagle zaczął być idealny 10/10.
Skoro taki lek zadziałał na mnie to znaczy, że pomocy powinienem szukać w jakim kierunku? Coś nie tak z krążeniem w prąciu czy podłoże psychogenne?
Dodatkowe informacje:
-od 25 dni nie palę a robiłem to 7 lat.
- jestem obrzezany co przyczynia się słabszego czucia
- praca siedząca
- nie mam problemów z otyłością, raczej lekko wysportowana sylwetka
- zaparcia
-pogłębiona lordoza lędzwiowa
- co roku odbywają się u mnie parumiesięczne, intensywne treningi siłowe
Zmieniony przez - Zurius w dniu 2022-01-13 13:40:26
Zmieniony przez - Zurius w dniu 2022-01-13 13:44:53
Mam 27 lat. Od 18-20 roku życia bardzo często oglądam filmy dla dorosłych. Nie jestem w stanie utrzymać odpowiedniej erekcji aby zacząć uprawiać miłość z swoją stałą partnerką a jeśli się uda to trwa to bardzo krótko. Budzę się bez porannego wzwodu, jeśli jest to mało intensywny a jak pamiętam to dziesięć lat temu takie wzwody aż bolały :D
Do niedawna myślałem, że skutkiem słabej potencji jest oglądanie często filmów dla dorosłych ale gdy spróbowałem sildenafilu to mój wzwód nagle zaczął być idealny 10/10.
Skoro taki lek zadziałał na mnie to znaczy, że pomocy powinienem szukać w jakim kierunku? Coś nie tak z krążeniem w prąciu czy podłoże psychogenne?
Dodatkowe informacje:
-od 25 dni nie palę a robiłem to 7 lat.
- jestem obrzezany co przyczynia się słabszego czucia
- praca siedząca
- nie mam problemów z otyłością, raczej lekko wysportowana sylwetka
- zaparcia
-pogłębiona lordoza lędzwiowa
- co roku odbywają się u mnie parumiesięczne, intensywne treningi siłowe
Zmieniony przez - Zurius w dniu 2022-01-13 13:40:26
Zmieniony przez - Zurius w dniu 2022-01-13 13:44:53