...
Napisał(a)
Jaki ai jest najskuteczniejszy i po jakiego najchętniej sięgacie czy dobrym wyborem wylby letrozole ( Bayer laboratories )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Letrozol jest bardzo, bardzo mocnym środkiem na zbicie estro. Lepsze jest arimidex lub exemestane. Musisz sam na sobie przetestować Ari czy exe. Wszystko potwierdzić badaniami i dobrać dawkę. Ja osobiście używam exe od androchemu 500 week enan i Tabs do strzała , trzymam estro lekko ponad normę
2
...
Napisał(a)
Bayer ten ug będzie słabym wyborem
Ankieta działu I wyniki badań wrzuc
Ankieta działu I wyniki badań wrzuc
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Każdy wybiera to co przez praktyke sobie upodobał, działa sprawdza się i tego się trzyma. W moim przypadku arimidex.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
W moim przypadku najlepiej wychodzi letro i nie zamienił bym na żaden inny IA, ale w grę wchodzi tylko mikrodozowanie ed rozpuszczonego letro w alkoholu, inaczej tego za bardzo chyba nie da się dawkować. Przy moim dawkowaniu 250mg testa ew, 1 tabs letro wystarcza na miesiąc czasu, więc jedna paczka na 2,5 roku i na tym środku czuję się po prostu najlepiej i działa na mnie najlepiej.
...
Napisał(a)
Ile najlepiej tab letro do 100 ml wódki żeby brać po 1 ml na konkurencyjnym widziałem ktoś tam 2 tabsy letro na 100 ml nie za mało?
Dugi
...
Napisał(a)
lukasz5119W moim przypadku najlepiej wychodzi letro i nie zamienił bym na żaden inny IA, ale w grę wchodzi tylko mikrodozowanie ed rozpuszczonego letro w alkoholu, inaczej tego za bardzo chyba nie da się dawkować. Przy moim dawkowaniu 250mg testa ew, 1 tabs letro wystarcza na miesiąc czasu, więc jedna paczka na 2,5 roku i na tym środku czuję się po prostu najlepiej i działa na mnie najlepiej.
Chem rozrobic w lubelskiej 100 ml ile tab najlepiej tam wrzucic :)
Zmieniony przez - Dugii2 w dniu 2022-10-24 15:44:41
Dugi
...
Napisał(a)
Dugii2Ile najlepiej tab letro do 100 ml wódki żeby brać po 1 ml na konkurencyjnym widziałem ktoś tam 2 tabsy letro na 100 ml nie za mało?
Ja rozpuszczam jednego tabsa na 30ml wódki, 1ml biorę ed, możesz więcej, możesz mniej, mi tak po prostu najwygodniej.
...
Napisał(a)
Dugii2lukasz5119W moim przypadku najlepiej wychodzi letro i nie zamienił bym na żaden inny IA, ale w grę wchodzi tylko mikrodozowanie ed rozpuszczonego letro w alkoholu, inaczej tego za bardzo chyba nie da się dawkować. Przy moim dawkowaniu 250mg testa ew, 1 tabs letro wystarcza na miesiąc czasu, więc jedna paczka na 2,5 roku i na tym środku czuję się po prostu najlepiej i działa na mnie najlepiej.
Chem rozrobic w lubelskiej 100 ml ile tab najlepiej tam wrzucic :)
Zmieniony przez - Dugii2 w dniu 2022-10-24 15:44:41
3-4 tabsy bym dał osobiście.
1
...
Napisał(a)
Ok dzięki ty dajesz codziennie? Nie za dużo ja chcem rozrobic 3 tab na 100 ml I dawać tylko wtedy kiedy inj testa 1ml teścia cyp i 1 ml lubelskiej ;) czyli 3 x w tyg
Dugi
...
Napisał(a)
Dugii2Ok dzięki ty dajesz codziennie? Nie za dużo ja chcem rozrobic 3 tab na 100 ml I dawać tylko wtedy kiedy inj testa 1ml teścia cyp i 1 ml lubelskiej ;) czyli 3 x w tyg
Dawkę musisz dobrać indywidualnie pod siebie, letro to bardzo indywidualny środek i na każdego działa trochę inaczej, ja daję co dzień 1ml, więc jedna tabl na 30dni.
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!