Szacuny
1
Napisanych postów
137
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
532
Witam, co sądzicie o tej firmie? Brat kiedy trenował, dostawał odżywki tej firmy, i mówi, że nie można tego porównać do żadnej z nowych firm typu Trec, Olimp czy Hi-Tec. Inkospor ma drogie odżywki, lecz podobno na prawdę warto w to zainwestować.
Czekam na opinie.
"Kiedy umrę pochowajcie mnie na brzuchu, żeby każdy mógł pocałować mnie w d***..."
Szacuny
42
Napisanych postów
3307
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37424
haha jak zobaczylem temat od razu przypomnialem sobie jak kupilem jako drugą(pierwsza 907gram muslblast2000+ MLO) odzywke swoją w wieku 13 lat bcaa taki maly pojemnik inkospor i myslalem ze bede ogromny.
ale niestety babcia mi zabrała a ojciec spuscil w kiblu. hahaha bo rozkminiali ze cos tam pisze anabolic.
swoją droga jak gdzies dorwe muslblasta i te bcaa to napewno kupie na wspomnienia i nigdy nie pilem nic lepszego niz ten ***any muslblast.
Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
kazda firma ma lepsze i gorsze suple. Proponuje pytac o poszczegolne produkty niz o sama firme, gdyz tutaj preferencje maja charakter dosc osobisty i ogolnikowy.
Firma cieszy sie uznaniem, wiekszosc produktow ma jednak dosc drogich, a dwukrotnie wyzsza cena nie koniecznie musi oznaczac, ze produkt bedzie dwa razy lepszy... Firma najprawdopodobniej zniknie z polskiego rynku niebawem.
POza tym proponuje - zanim zalozysz temat - uzyc wyszukiwarki forumowej i poczytac tematy podwieszone.
Szacuny
15
Napisanych postów
4568
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
34748
Inkospor i Multipower miały b.dobrą jakość jak weszły na polski rynek, dawno temu. Od tamtej pory jednak zmieniły b. niewiele w swojej ofercie. A konkurencja nie spała przez ten czas. Obecne ceny tych firm są zresztą wzięte z kosmosu
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
to jest klasyka
maja pierwsza firma i odzywka jaką miałem okazje łykać
firma nie jest tania
a składy nie są rewolucyjne ale mega przemyslane