Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Inkospor - X-Treme Creatine

temat działu:

Inkospor

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 36438

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 182786

INKOSPOR X-Treme Creatine 500g (100 porcji)

X-Treme Creatine to preparat zawierający monohydrat kreatynowy najwyższej jakości - tzw. CREAPURE. Jest to substancja o podwyższonym standardzie - jakość, której wśród wyczynowych sportowców nie ma konieczności reklamować. Posiada ona renomę i skuteczność potwierdzoną już niejednokrotnie - również przez osoby rekreacyjnie uprawiające sporty siłowe, wytrzymałościowe lub szybkościowe; pozwala bowiem na osiągnięcie maksymalnych efektów anabolicznych.

Preparat ten posiada bardzo dobrą przyswajalność jest w 100% wolny od wszelkich zanieczyszczeń i dzięki temu umożliwia:
- efektywniejsze wykorzystywanie właściwości kreatyny: większe przyrosty beztłuszczowej masy, większa siła i większa wytrzymałość (w porównaniu z innymi formami kreatyny)
- wydajniejsze przeciwdziałanie katabolizmowi
- lepszą regenerację powysiłkową
- skuteczniejszą redukcję tkanki tłuszczowej
- przeprowadzanie coraz to intensywniejszych treningów

X-Treme Creatine może być używana przez osoby dopiero rozpoczynające swoją przygodę z kreatyną, ale także przez bardziej doświadczonych sportowców. Ważne jest, aby podczas stosowania preparatu przestrzegać odpowiedniej diety i przeprowadzać odpowiednie treningi.

Zalecane spożywanie:
faza nasycenia

- przez 5 dni po 20 g czystej kreatyny;
faza podtrzymująca

- po 1-2 g. Po 8 tygodniach znów można rozpocząć dawkę nasycającą. Po kolejnej fazie podtrzymującej należy zrobić 3-4 tygodnie przerwy w celu usunięcia bloków enzymatycznych. Preparat należy przyjmować w dawkach po 5 g 4 razy dziennie dodając do napojów lub posiłków bogatych w węglowodany.
Stosować najlepiej bezpośrednio po treningu.

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2014-09-07 20:44:22

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 51295
Jedna z lepszych kreatyn jaką stosowałem. Raz w roku zawsze stosuję. Polecam zarówno efekty siłowe jak i maSOWE BDB.

Powrót do korzeni :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 3869 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 31045
"Prawda zawarta w środku " Heh idealnie do tej kreatyny pasuje. Pudełko nijakie a kreatyna jak dla mnie najlepsza ! goraco polecam
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 409
jak dla mnie gowno nic mnie nie ruszylo tylko szkoda kasy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 23463 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 95236
Czy można dostać tą kreatynę w naszym sklepie ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 153 Napisanych postów 1163 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43428
apetyt, siła, wytrzymalosc: kozacka kreatyna. proste i skuteczne rozwiązanie.

Batros to Skeletor: "You talk and I'll listen."

Skeletor: "I'll talk and you'll obey!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 97 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5225
Czy będzie lepsza na pierwszy cykl od mono Vitalmaxa 250 mesh?
1

Zagadka:
Co to jest?
- Mały ptaszek duża klatka?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5699 Wiek 55 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 37378
X-Treme zakupiłem właśnie i tu pytanko czy trzymać się dawki według producenta czyli raz dziennie po 3 gramy . Jeśli rak to o jakiej porze będzie najlepiej ją zażywać rano na czczo czy np. przed treningiem .
Dodatkowo wyczytałem na opakowaniu że suplementacja obejmuje okres 4 tygodni po czym należy zastosować 4 tygodniową przerwę . Czy ma to oznaczać że mam ją brać tylko przez miesiąc po czym zrobić przerwę by znowu po miesiącu zrobić następne cztery miesiące suplementacji ?

Zmieniony przez - demolub w dniu 2009-07-26 13:24:43

Żadnych najmniejszych nawet litości choć mięśnie mdleją i trzeszczą kości....
ZOBACZ MOJE FOTY ,KRYTYKA DOPINGUJE :http://www.sfd.pl/Przyszła_pora_na_foty_Demola-t526073-s1.html
ODWIEDŹ DZIENNIK :
http://www.sfd.pl/Świat_jest_mały,_ale_należy_do_wielkich!_15*10*5_by_WODYN-t592390.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 51295
Ja biorę zawsze z rana 5 ram z 40gramami carbo na około 20minut przed śniadaniem

Druga porcja na 10 minut przed treningiem też 5/40 oraz bezpośrednio po treningu w tej samej porcji.

W dzień bez treningu druga porcja na około 30 minut przed obiadem.

Jak długo brać? Spokojnie możesz przez 5-6 tygodni i wówczas puszeczka powinna skończyć się. Później robisz minimum 6-8 tygodni przerwy i jedziesz od nowa lub jakiś dobry stack.

Powrót do korzeni :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 697 Napisanych postów 6810 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68283
Jak dla mnie ekstraliga warta swojej ceny.
Najlepsze mono na rynku
Dawkowanie jak pisał Wuchta34 .

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 169 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1976
Witam, wiem że trochę przekopuję temat ;P ale chciałem zapytać, czy INKOSPOR lepszy od UNIVERSAL mono?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Następny temat

Inkospor - ZMA

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły