Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
38
Witam.
Natrafiłem ostatnio na plan treningowy Insanity DVD Workout. W 60 dni podobno całkiem fajne efekty. Wiadomo, że to nie trening jak na siłowni, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał z tym do czynienia, czy rzeczywiście są efekty i czy warto się za to brać.
Tutaj można się dowiedzieć więcej o tym programie.
Z góry dziękuje za informacje.
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2016-04-09 12:38:55
Szacuny
11
Napisanych postów
1859
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
31643
Wątpię by ktoś Ci tu udzielił dokładniejszych informacji o tym treningu, nie jest to polska strona i raczej ciężko o dystrubucję tej płyty w Polsce.
Jak dopiero zaczynasz to spokojnie możesz robić Plan dla początkujących Mawashiego, efekty będą
Szacuny
3
Napisanych postów
122
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
656
Ja właśnie woczraj dostała moje Insanity ze Stanów;) nie jest tanie, ale tak samo jakby się kupiło karnet na silownie czy aerobik na 60dni ;) Ćwiczyłam z pierwszą płytą i ledwno dałam rade!! A jestem instruktorka fitnes ;/ Straszny hardcore, więc na pewno da jakieś efekty.
Szacuny
3
Napisanych postów
122
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
656
Zakończyłam już 2 miesięczny trening Insanity. Można nieźle poprawić swoją kondycję i trochę siłę ;) mięśnie mi ładnie urosły, jakoś dużo nie udało mi się schudnąć, bo przy takich ciężkich treningach trzeba w miarę normalnie jeść ale ciało mam zdecydowanie jędrniejsze. Chętnie sprzedam komuś cały zestaw płyt, z książką o odżywianiu i kalendarzu Insanity ;)
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na maila
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2016-04-09 12:39:21