Witam chciałbym na początku zapytać, czy ćwiczył ktoś Insanity workout z T-shaun'em, jeżeli tak to jakie efekty? Ponieważ ja kończę 3 tydzień i cm trochę mi spadło najmniej w pasie :) bo tylko 2, klatka piersiowa 9cm,brzuch (mierzyłem tak powyżej pępka) 8cm (w tym tyg jeszcze nie sprawdzałem są to wyniki po 2 tygodniach).
Oczywiście chciałbym spalić tłuszcz oraz uwidocznić mięśnie brzucha i wyrobić resztę :D Ale nie mam czasu na siłownię,więc zostają mi ćwiczenia typu "insanity workout". Dołączam zdjęcia ;)
1 zdjęcie - tak wyglądałem przed zaczęciem instanity.
Kolejne to zdjęcia pod koniec 3 tygodnia został mi dzień do końca.
Wzrost- 190cm
Waga- około 95kg (nie mam jak sprawdzić waga się zepsuła :/)
wiek - 21
Wcześniej dość dużo robiłem brzuszków oraz pompek mało co dawały :/ Robiłem oczywiście 2 razy 6 weidera,ale tak samo nic to nie dało...
A no i bym zapomniał od już hm.. 2 miesięcy jakoś tak pije samą wodę innych napoi nie oraz nie jem po godzinie 19-20 zależy jak wracam do domu :) Oczywiście nie jem też fast foodów,słodkich rzeczy(chrupki,czekolady itd)

Oczywiście chciałbym spalić tłuszcz oraz uwidocznić mięśnie brzucha i wyrobić resztę :D Ale nie mam czasu na siłownię,więc zostają mi ćwiczenia typu "insanity workout". Dołączam zdjęcia ;)
1 zdjęcie - tak wyglądałem przed zaczęciem instanity.
Kolejne to zdjęcia pod koniec 3 tygodnia został mi dzień do końca.
Wzrost- 190cm
Waga- około 95kg (nie mam jak sprawdzić waga się zepsuła :/)
wiek - 21
Wcześniej dość dużo robiłem brzuszków oraz pompek mało co dawały :/ Robiłem oczywiście 2 razy 6 weidera,ale tak samo nic to nie dało...
A no i bym zapomniał od już hm.. 2 miesięcy jakoś tak pije samą wodę innych napoi nie oraz nie jem po godzinie 19-20 zależy jak wracam do domu :) Oczywiście nie jem też fast foodów,słodkich rzeczy(chrupki,czekolady itd)