Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
141
Witam
W marcu br. wybieram się na kurs instruktora piłki nożnej, który organizowany jest w Szczecinie, informacje o nim znalazłem na stronie ZZPN.pl, jednak gdy przeglądałem oferty takich kursów w innych województwach były to kursy na instruktora/trenera UEFA B. Teraz moje pytanie:
Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić róznice w uprawnieniach INSTRUKTORA
a trenera UEFA B?
Jedni rodzą się do skrzypiec, inni do munduru. Ja urodziłem się dla piłki.(K. Górski)
Szacuny
0
Napisanych postów
193
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2615
pierw instruktor później kurs na trenera 2 klasy -> na trenera 1 klasy -> później kursy UEFA coś takiego
a to jaki masz kurs określa jaką ligę możesz prowadzić przykładowo trener 2 klasy może prowadzić zespoły z maksimum 3 ligi :)
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
141
no nie dokładnie tak jest
że najpierw jest instruktor a potem trener II i I klasy to ja wiem
tyle że są również kursy na instruktora/trenera uefa B a co dalej idzie na trenera II Klasy/trenera uefa A, trenera I Klasy/Wyrównawczy UEFA A i w końcu na trenera uefa pro (tak jest nawet napisane na stronie pzpn-u w zakładce federacja->kursy trenerskie)
mi chodzi jednak o różnice między kursem na instruktora(bez uefa B) a kursem na instruktora/trenera uefa B
ale i tak dzieki za odp
Zmieniony przez - 19mateo89 w dniu 2010-01-08 15:47:53
Jedni rodzą się do skrzypiec, inni do munduru. Ja urodziłem się dla piłki.(K. Górski)