Szacuny
20
Napisanych postów
1246
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
59409
Napoje izotoniczne mają odpowiednio skomponowane proporcje minerałów i witamin,aby właściwie uzupełniać poziom elektrolitów w organiźmie,który jest zaburzony przez wydalanie tych składników z potem.Odpowiedni poziom elektrolitów sprawia,że możemy dłużej kontynuować wysiłek z lepszymi rezultatami i bez narażania na odwodnienie.Spożywanie izotoników w czasie i po treningu jest bardzo wskazane.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
NIe jestem przekonany co do Izostaru z tego względu, że jest to napój izotoniczny, a więc ma gęstość taką jak płyny znajdujące się w jelitach. Łatwiej się wchłania napój hypotoniczny - mający mniejszą gęstość.
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
88360
Ja pilem isostar w jednym cyklu kreatyny i co sie okazalo bardzo dobrze transportowal ja do komorek...efekty byly bardzo dobre jak na 3 cykl...bo chyba z 4 kilo i to na samej kreatynie...poza tym jest bardzo odczuwalny korzystny wplyw uzupelniania mikroelementow...masz wydejniejszy trening i w ogole...
Moim zdaniem isostar jest jednym z lepszych izotonikow dostepnych w zwyklych sportowych sklepach...wiec polecam...i tak jak crash powiedzial: w czasie i po treningu jest najlepiej
Szacuny
32
Napisanych postów
2563
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
25637
Podoba mi się wypowiedź Maćka, chyba teraz wszystkich zachęcił do pica napojów izotonicznych "pijesz to co wypacasz, tylko lepiej smakuje" ))) he he. Jeśli chodzi o Isostar to sprzedają go nawet w zwykłych niewielkich sklepach spożywczych zarówno w płynie jak i w proszku.