Szacuny
0
Napisanych postów
220
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3673
Siema, mam pytanie, juz kolejne z cyklu co jest lepsze.
Wiec izo Pluz Olimpa czy moze Isostar?
izo + jest dosyc tanie 15zl za 5,7l napoju, a isostar 35zl za 5,0l napoju ale maja te 19% lepsze wyniki w co nie dokonca wieze :P
Tak wiec co wybrac, co byloby najlepszym uzupelnieniem skladnikow mineralnych w organizmie podczas biegania ?
edit :
Czy moze dobrym - tanszym - rozwiazaniem byloby ACTIVITA HOT sport drink ??
Zmieniony przez - E-d-z-i-u w dniu 2006-08-14 22:12:54
Szacuny
5
Napisanych postów
219
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7807
Najlepiej brać Izo Plusa ze względu na relacje jakość/cena. Isostar niczym oprócz smaku( dla niektórych ) i rozpuszczalności nie wygrywa z produktem Olimpa co do działania dla mnie i wielu znajomych izo plus jest lepszy. Hota też testowałem i jakoś mi się nie sprawdził...
Jednak ja polecam Ionto vitalmaxa w płynie oraz z Nutrendu Unisport wsumie śa to preparaty hipotoniczne ale dekloasują wyżej wymienionych rywali
Zmieniony przez - serty w dniu 2006-08-14 22:36:58
Szacuny
0
Napisanych postów
220
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3673
Odczyje czy nieodczuje ( yto jest bardziej prawdopodobne ) to zadziala psychika, nastawienie ze te 19% da mi lepsze efekty, uwazam tez ze w przypadku Isostara placi sie juz za firme, no ale chce zeby wyszlo mi to jak najlepiej i niekoniecznie jak najdrozej. Dlatego prosilbym o pomoc, ktory z tych 3 napojow bylby najlepszy. Chodzi tu o cene jak i sklad.
Szacuny
5
Napisanych postów
219
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7807
Naprawde daruj se tego Isostara testowałem go podczas naprawde ekstremalnych treningów np: jazda na maksa na dystansie 120 km w temperaturze 32 stopni i kompletnie odstaje czy to od izo plusa czy od produktów hipotonicznych - wniosek - szkoda siana
Szacuny
0
Napisanych postów
220
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3673
Chyba pozostane przy Izo+ Jesli se nie sprawdzi to wyprobuje cudo Activi. isostara juz pilem, ale konkretnego przyplywu mocy nie czulem :P dalbym sogi chopaki ale abona nie mam, wiec taki duchowy
thX ;]
Szacuny
36
Napisanych postów
3208
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17274
między izotonikami nie ma większej różnicy; możesz kupić isofastera, izoplus; gatorade czy hota czy energivita_g...; activita hot jest ekonomiczna; ionto jest jeszcze bardziej ekonomiczny; preparaty z nutrendu również są najwyższej jakości.
dla sprawdzenia mojej testy zrób tabelkę porównawczą.
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.