Czy izolat białka sojowego będzie dobry na uzupełnienie diety np. Ecomax soya isolate protein 30zl za 700g to dobra cena. Czy lepiej dołożyć drugie tyle i kupić wpc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Białko sojowe nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem. WPC będzie zdecydowanie lepszym wyjściem
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Ogólnie patrząc, oczywiście będzie dobrym źródłem białka i można nic uzupełniać je w swojej diecie. Patrząc z drugiej strony, będzie chyba najgorszym z możliwych opcji. Porównując chociażby z białkiem serwatkowym, kazeiną, białkiem jajecznym, grochu, ryżowym, czy wołowym, sojowe bym sklasyfikował gdzieś na końcu. Myślę, że zdecydowanie warto dołożyć trochę i kupić koncentrat białka serwatkowego. Nie wydaje mi się, żeby trzeba było płacić aż dwa razy tyle. No chyba, że sojowe znalazłeś po 30 złotych za 1kg.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Zawsze mozesz sobie miska jakiegoś zrobić i np zmieszczać w proporcjach 70/30 wpc/soja
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!