Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10
Witam wszystkich!
Na pewno jest wiele osób, które mają problemy z cerą... walczą z trądzikiem bezskutecznie! Czy branie Izoteku, Roaccutanu i Aknenorminu pomaga w leczeniu? Warto zaczynać kurację? Jaki jest jej przebieg?
Piszcie o swoich przypadkach i zadawajcie pytania. Wspólnie będzie łatwiej!
Pozdrawiam!
Aneta
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2
mam dla was dobre info dzis dowiedzialem sie ze izotek mozna kupic juz za 135 zł(przynajmniej w Katowicach tak powiedziala mi lekara) Jutro ide kupic to napisze Wam cos wiecej. dla porównania aknenormin kupowalem wczesniej po 175
pozdrawiam
Szacuny
30
Napisanych postów
2696
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
31115
do leczenia tradziku ostatnio dermatolodzy przepisuja nowy antybiotyk 'azimycin' jest w miare tani (miesieczna kuracja niecale 100 zl) i znaczna poprawa-mi po miesiacu prawie calkowicie buzke wyczyscilo
Szacuny
0
Napisanych postów
60
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
384
ja bralem mialem takiego distroja ze masakra !! na twarzy oczywiscie distroj
i co teraz jakies tam malutki syfek czasem wyskoczy ale taki tyci tyciu :) a pozatym juz po problemie
POOOOOOLLLLLLLEEEEEECCCCCCAAAAAAAMMMMMMMM
tylko schudlem 10 kg hihihih
Wpisz maksymalnie 3 linijki do 120 znaków w każdej. Podpisy są dynamiczne - jeśli gdzieś wyjeżdżasz, tutaj możesz umieścić odpowiednią informację.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4
według strony http://www.doz.pl/leki/p331-Aknenormin przy braniu Aknenorminu moze wystąpić sporo skutów ubocznych:
Często występują wysychanie błon śluzowych nosa i gardła, zapalenie czerwieni wargowej, suchość oczu z zapaleniem spojówek. ból głowy. Często występują krwawienia z nosa, ból głowy, zwiększenie stężenia cholesterolu i glukozy we krwi, krwiomocz, białkomocz. Rzadko obserwowano depresję lub pogłębienie się jej objawów, skłonność do agresji, lęk, zmiany nastroju, łysienie. Nie można być dawcą krwi w trakcie leczenia oraz przez miesiąc po jego zakończeniu. Ze względu na ryzyko wystąpienia zaburzeń widzenia zmierzchowego należy zachować szczególną ostrożność w trakcie prowadzenia pojazdów mechanicznych nocą.
mial ktoś z was takie objawy? szczególnie chodzi mi o jazdę samochodem?
Szacuny
13
Napisanych postów
1742
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17683
Eureka po tym są skutki uboczne
Jedyne skutki, które ja mam to podwyższona kreatynina i bilurbina ( czy jak to się pisze, ale lekko powyżej normy ). Suchość warg, skóry, lekkie zaczerwienienie. Oczy się męczą i może jednak trochę gorzej widać w nocy, ale ja dbam o nie i często kropię, nic poważnego sie nie dzieje. I to wszystko.
/zdr
Zmieniony przez - MoonBlade w dniu 2008-03-21 15:32:57