Uffff
moja sprawa wreszcie sie rozwiazala i to tak jak powinna. Mam nauczke, ale tabletek antykoncepcyjnych na pewno do ust nie wezme -5 lat wystarczy! nie po to przestalam je brac ryzykując pogorszenie stanu cery (co oczywiście nastąpiło pełną gębą) żeby teraz do nich wrócić! juz wole zycie w celibacie, ktore teraz bede przykladnie prowadzic (ciekawe co na to moj chlopak
tylko fajnie miec cos za cos a ładnej cery u mnie ani widu ani slychu a to juz ponad 3 tyg z IZOTEKiem. Najorsze są zaskórniki które tak sobie leżą na wierzchu i wręcz wołają -podnieś mnie!!! odpowiadam na to wołanie ale efekty są opłakane, ale sama sobie krzywde robie. Hmmm... chciałabym już tak jak Ewka mieć to z głowy -gratuluje!
Pozdrawiam wszystkich i zycze cierpliwosci dla oczekujacych CUDU
moja sprawa wreszcie sie rozwiazala i to tak jak powinna. Mam nauczke, ale tabletek antykoncepcyjnych na pewno do ust nie wezme -5 lat wystarczy! nie po to przestalam je brac ryzykując pogorszenie stanu cery (co oczywiście nastąpiło pełną gębą) żeby teraz do nich wrócić! juz wole zycie w celibacie, ktore teraz bede przykladnie prowadzic (ciekawe co na to moj chlopak

Pozdrawiam wszystkich i zycze cierpliwosci dla oczekujacych CUDU

Go fair!