...
Napisał(a)
Witam. Możecie mi odpowiedzieć na jedno pytanie wiem że temat się powtarza ale wszyscy piszecie o kurczeniu się jąder na cyklu i nie wiem czy to chodzi o to samo bo moje jądra są strasznie miękkie czy to normalne ? Jeżeli mógłby ktoś mi udzielić odpowiedzi czy to normalne to bym był bardzo wdzięczny dodam że waliłem przez 22tygodnie teścia+boldka po cyklu normalnie się odblokowalem hcg zrobilem miesiąc przerwy do tego badania wszystko w normie tylko prolka trochę wyj**ana ponad normę po miesiącu przerwy wjechałem znowu na teścia boldka wale już miesiąc po miesiącu dorzuciłem NPP i znowu mam ten sam problem dajcie znać czy to normalne bo wszyscy piszą o kurczeniu się jąder a nie o miękkości i nie wiem czy to normalne ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
e-liteDanek03I co tak odrazu po pierwszym hcg będzie widać poprawę ? Jest sens brać do tego clomid podczas cyklu żeby odblokować przystawkę czy nie ma sensu i dopiero po cyklu clomid? Bo hcg chyba przystawki nie odblokuje ?
Najpierw hcg potem badania i następnie clom
Nie, e-lite no o odbloku nie mysli. Tylko myslal ze moze na bombie miesiacami leciec bez hcg

OnGear
...
Napisał(a)
Dodam jeszcze żebyście nie myśleli że panikuję ale one nie są tak trochę miękkie, jak by były trochę miękkie to tam h** ale one są naprawdę miękkie aż płaskie
...
Napisał(a)
Po pierwsze to nie wiem co to za odblok i po co jak ty po miesiącu znowu towar bijesz
po drugie nic nie piszesz i nie wiem czy bijesz hcg podczas cyklu???

OnGear
...
Napisał(a)
wklej zdjecie i na pewno ktos Ci powie czy to skurczone czy jeszcze nie
...
Napisał(a)
Ankieta działu ,plus rozpisz ten cykl i odblokowanie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Krzychu odblokowanie ovigil hcg z tego co wiem to dobry odblokowywalem się żeby zrobić badania, właśnie podczas cyklu nie waliłem hcg dopiero po cyklu który trwał 22tyg. Ale tu nie chodzi o odblokowanie czy po co znowu wale po miesiącu bo nie niektórzy w ogóle nie robią przerw chodzi o to czy to normalne że te jajca są miękkie
...
Napisał(a)
lodzianin1Ankieta działu ,plus rozpisz ten cykl i odblokowanie
Widza mierna. Juz sam sobie odp wyzej dlaczego Ci jajca znikaja. W celu kontynuacji dyskusji musisz ankiete wkleic.
OnGear
...
Napisał(a)
Krzychu dzięki trochę mnie naprowadziłeś później wypełnię ankietę bo jestem teraz w pracy może mi coś doradzisz konkretnego czy przerywać cykl
...
Napisał(a)
Jak jestes w pracy to pracuj
jak znajdziesz czas aby uzupełnic ankiete to wtedy dokonczy,y rozmowe

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!