Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

JAKA NAJLEPSZA WODA DO PICIA?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2629

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 50 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 4084
Witam. Mam pytanie do Was. Jaka wg. Was jest najlepsza i jednocześnie tania woda do picia ? chodzi o skład, itp.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 43 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4958
z kranu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1359 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21882
Jeśli chodzi o tanią to polecam polaris z biedronki. Ma więcej minerałów od takiego żywca a kosztuję około 1zł. Nałęczowianka ma ciut więcej wartości jak dobrze znajdziesz to i trafisz na nią po 1.20zł ale zwykle jej cenę widuję około 2zł więc tanio i w miarę dobrze wypada polaris. Tych wód wysoko mineralizowanych mało widuję niestety.. w sumie to ich poszukuję po pobliskich sklepach ale nie mogę znaleźć wiec ciężko mi się wypowiedzieć ale ich cena pewnie wachą się coś koło 3zł ale jeśli widujesz takie po 2zł to bierz śmiało wypadną lepiej niż tanie wody.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78019 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766910
Jak juz wydawac pieniadze na wode to tylko i wylacznie wysokozmineralozowana. Muszyna w tesco jest czesto w promocji 1 + 1 gratis i wychodzi ok 90gr za 1,5l.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 66 Napisanych postów 182 Wiek 13 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 783
Dokładnie jak domer: warto kupować wody mineralne, najlepiej wysokozmineralizowane. Muszynianka, Piwiniczanka, Muszyna są OK

"Rozprawienie się z błędem przynosi równe, a czasem nawet większe korzyści, niż odkrycie nowej prawdy lub faktu" - K.Darwin

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 105 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1503
Lepsza jest gazowana czy niegazowana

I czy Muszynianka jest dobra?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78019 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766910
Muszynianka jest dobra ale cena >2zl jest troche zbyt wysoka. Obojetnie, jak lubisz. Jednak na treningu nie polecam gazowanych.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 510
Apropo wód mineralnych i źródłowych. Czytałem badanie, w którym podawano zwierzakom wode bez żadnych wartości. Czysta jak destylowana. Wynik= zwierzaki umarły po krótkim czasie. Woda, która nie jest wysoko zmineralizowana jest nie tylko gorsza ale i szkodliwa. Ja pije muszynianke i dobrowiankę. Wody źródlane nie są odpowiednie. W takich samych cenach możesz kupić wody MINERALNE! Nie polecam wód gazowanych na siłownie. Przysiady kończą sie pierdzeniem:P i wcale lepiej sie nie siada xD

Nie dajesz rady? To dopiero początek!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Woda jest źródłem składników minerlnych, zmarły po prostu od ich niedoboru.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 510
tak tak. Skalar-piłujesz mnie!:)

Nie dajesz rady? To dopiero początek!

...
Napisał(a)
Usunięty przez Bull za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 39
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wartości b/t/w do sprawdzenia

Następny temat

Dieta na mase - 67 kg 187 wzrostu

Alldeynn
Polecane artykuły