witam panowie jak rownierz panie:P pytanko jak w temacie jak brac spalacz bcca carbo i bialko jak sie ma trening aerobowy 30 min bieznia rower zaraz po treeningu silowym ile zrobic przerwy po treningu silowym 10-15 min jakis strechin i pozniej aeroby czy od razu sog pozdro no chyba ze jakies jeszce inne suple to pisac cel redukcja z jak najmnijsza utrasta masy:(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
rozumiem a jak spalacz bialko carbo mysle nad takim czyms 1.5 godz psilek ryz brazowy filet 30 min przed trenigiem spalacz pozneij silka po suilce bcca i na bieznie po biezni bezposrednio po bcca carbo 1 miarka i 30 gram bialka elite whey protein 30-40min pozniej posilek ryz bialy i filet co ty na to
...
Napisał(a)
Ja bym zrobił tak:
1,5h przed siłownią kura z ryżem, potem spalacz 30 minut przed, pod koniec siłowego BCAA, 30 minut po treningu carbo+WPC i jakieś 1-1,5h po tym normalny posiłek potreningowy, ale tu możesz już dodać tłuszczu. I nie biały ryż a brązowy.
1,5h przed siłownią kura z ryżem, potem spalacz 30 minut przed, pod koniec siłowego BCAA, 30 minut po treningu carbo+WPC i jakieś 1-1,5h po tym normalny posiłek potreningowy, ale tu możesz już dodać tłuszczu. I nie biały ryż a brązowy.
...
Napisał(a)
ROZUMIEM a bcca po aero juz nie dawac wsumie to tylko 1 porcje pod koniec treningu silowego a ryz to chyba bilay mowie o posilku po treningowym
...
Napisał(a)
i jak np w dnt mam basen takz 1 godz ale formie rekreacyjnej korekcja wady podstawy to tez brac jakies usple czy odpuscic
...
Napisał(a)
Te BCAA mają Cię tylko zabezpieczyć przed utratą mięsa. Jak dla mnie potrzebne w tym wypadku między siłownią i cardio.
...
Napisał(a)
OK ROZUMIEM ALE DAM TEZ CHYBA PRZED SILOWNIA wsumie po bedzie bialko ktore posiada bcca ale w mniejszej ilosci ale dzieki a jak z basenem tam wogule nie dawac suplementow moze tylko spalacz na pobudzenie nci wiecej sog poszedl dzieki i pozdrawiam temat do zamknieci
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dieta do oceny, cel sila i masa
Następny temat