JAKI ALKOHOL MA NAJMNIEJ KALORII,JEŻELI SIĘ PIJE TO JAKI NAJLEPIEJ PIĆ ? WINO WYTRAWNE, WÓDKĘ CZYSTĄ ,WHISKI CZY JAKIEŚ DRINKI/OCZYWIŚCIE Z WHISKI/ ??? /???????????????????????????????????????????????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zapisz się na kurs barmański.
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
Alkohol to alkohol, ma tyle samo kcal, jesli chodzi o trunki to zależy od dodatków, im słodsze tym więcej cukru
...
Napisał(a)
źle zadane pytanie, bo nie wiadomo czy chodzi o ekwiwalent objętościowy (np 0,5 piwa a 0,5 wódki), czy o ekwiwalent "mocy", (gdzie jeden kieliszek wódki jest ekwiwalentem 1 butelki piwa).
...
Napisał(a)
polecam spirytus :)
nA 100 G TRUNKU najmniej ma kcal piwo pełne 10%.
Najwiecej wódka
Zmieniony przez - koloredo w dniu 2012-02-08 19:19:11
nA 100 G TRUNKU najmniej ma kcal piwo pełne 10%.
Najwiecej wódka
Zmieniony przez - koloredo w dniu 2012-02-08 19:19:11
...
Napisał(a)
Ostatnio czytałem alkohol, że po treningu piwo jest lepsze niż woda. Lepiej uzupełnia płyny i ma mnóstwo witamin. Ja od czasu do czasu lubie strzelić sobie zwierzynca
...
Napisał(a)
mnóstwo śladowych ilości witamin :D niektórzy właśnie tak sobie tłumaczą picie piwa - samo zdrowie witamina B i te sprawy :D
...
Napisał(a)
niektórzy to sobie tlumacza jeszcze inaczej, ze piwo ma witaminy, ale male ilosci, dlatego trzeba tego piwa pic jak najwiecej 

Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!