Nie przejmuje się już detalami bo one i tak nic nie znacza Debiuty ? może kiedyś
...
Napisał(a)
Cwicze 4 latka klatke mam dobra ale wystaje ona za bardzo do przodu chcialbym ja troszke poszrzyc jakie cwiczenia wykonywac... ??? i zarazem mam pytanko jak sie poszerzyc w barkach ??? jakie cwiczenia ??? i czy jesli robie masowke to grupa miesniowa raz na tydzien czy np bary albo plecy 2 razy zeby sie poszerzyc ??? z gory dzieki za pomoc
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Sorry za małe zamieszanie
https://www.sfd.pl/temat269838/
Teraz powinien działać.
Do Modów: Proszę o skasowanie mojej poprzedniej wypowiedzi, żeby nie zaśmiecała postu

https://www.sfd.pl/temat269838/
Teraz powinien działać.
Do Modów: Proszę o skasowanie mojej poprzedniej wypowiedzi, żeby nie zaśmiecała postu

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jak kolega powyżej ^^, ale ja bym jeszcze dodał przenoszenia 

Arnold is numero uno !
...
Napisał(a)
Dokładnie przenoszenia to jest to
bardzo fajnie daje

Mój dziennik treningowy, zapraszam http://www.sfd.pl/Armstrong__teraz_masa_później_rzeźba_:_-t870426.html
...
Napisał(a)
na poszereznie klatki to chyba nie przenoszenia ona nadaja własnie jej grubosace wykonuj rozpietki najlepiej na ławce poziomej moze zacznij cwiczyc z wyciagami na tak zwanej bramie
...
Napisał(a)
Jeśli opuszczasz trening, to ktoś inny kto pragnie zwycięstwa bardziej ma wtedy trening życia i
już nigdy go nie dogonisz...
Animal
...
Napisał(a)
rozpiętki na poszerzenie???
mi się właśnie wydaje że rozpiętki ładnie kształtują klatkę, poprawiają zarysy, ale jej nie poszerzają.
Poszerzenie to raczej wyciskanie w szerokim uchwycie wg mnie.
ale ja się nie znam, a poszerzenie klaty to mi by się przydało, więc może jeszcze ktoś się wypowie.
mi się właśnie wydaje że rozpiętki ładnie kształtują klatkę, poprawiają zarysy, ale jej nie poszerzają.
Poszerzenie to raczej wyciskanie w szerokim uchwycie wg mnie.
ale ja się nie znam, a poszerzenie klaty to mi by się przydało, więc może jeszcze ktoś się wypowie.
...
Napisał(a)
na poszerzenie barków (klatki trochę też więc koledzy proponujacy wyciskanie szeroko tez mieli racje) został podany link wyżej więc nie będę sie rozpisywał
a przenoszenia także mogą pomóc, gdyz ważne jest przy nich oddychanie i ćwiczą mięśnie oddechowe co owocuje powiększeniem objętości klatki (nie tylko mięśni)
a przenoszenia także mogą pomóc, gdyz ważne jest przy nich oddychanie i ćwiczą mięśnie oddechowe co owocuje powiększeniem objętości klatki (nie tylko mięśni)
1
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
przenoszenia na 100% poszerzaja klatke/zwiekszaja jej obwod (sam to zauwazylem)
nawet Arnold pisał ze był święcie przekonany ze to ćwiczenie pozwoliło mu dojsc do 147cm w klacie
nawet Arnold pisał ze był święcie przekonany ze to ćwiczenie pozwoliło mu dojsc do 147cm w klacie
2
Arnold is numero uno !
...
Napisał(a)
arnold1987 zgadam się !
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!